Închide meniul
Foto

Ultrașii și oficialii de la FCSB, ajutor uriaș pentru refugiații ucraineni. Șase microbuze pleacă spre Tulcea. Mihai Stoica asigură: „Baza noastră este deschisă pentru ei”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2022, 17:48

Ultrașii și oficialii de la FCSB, ajutor uriaș pentru refugiații ucraineni. Șase microbuze pleacă spre Tulcea. Mihai Stoica asigură: „Baza noastră este deschisă pentru ei”

Mihai Stoica a ajutat la descărcarea alimentelor destinate refugiaților din Ucraina

AS.ro

MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Gigi Becali a donat o dubă întreagă cu conserve, fructe și produse de îngrijire personală, care să ajungă la ucraineni. Șase microbuze vor fi încărcate cu alimente și vor pleca spre vama din Tulcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica și Gigi Becali îi ajută pe refugiații din Ucraina

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că baza de pregătire a clubului se va deschide pentru a fi cazate cât mai multe persoane aflate în dificultate.

Baza noastră este deschisă de mâine pentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Important e să se sensibilizeze Putin. Noi nu putem să ajutăm decât prin puținul pe care îl facem. E important să se oprească acum. E posibil ca lucrurile să degenereze. Deocamdată, cerul e plumburiu, dar nu îl survolează nimeni. Speram să rămână tot așa. Nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva„, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă

MM e convins că fotbaliștii ucraineni nu ar trebui să îmbrace uniforma militară. Așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu sportivii din Rusia.

Războiul nu e pentru fotbaliști, oricât de mult vor să își ajute țara. Ei trebuie să se ocupe cu altceva. Fotbalul are deja de suferit. E clar că echipe din Rusia nu vor mai fi primite în competiții, e clar că naționala Rusiei nu va mai fi primită în competiții. Deja se întâmplă lucruri care nu au nimic în comun cu sportul. Nu au nicio vină cei care și-au câștigat dreptul pe teren să joace în competiții importante, pentru că cineva are idei să reconfigureze un spațiu care a fost de mult scindat„, a mai spus Mihai Stoica.

Gigi Becali, noi detalii incredibile despre refugiații de război din Ucraina: ”Am vorbit cu ministrul”

După ce a anunțat că poate pune la dispoziție locuri pentru sute de refugiați, în mai multe locuri din România, Gigi Becali a dezvăluit că mai mulți oameni de afaceri sunt pregătiți să le ofere cămin oamenilor fugiți din Ucraina, după invazia Rusiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important e că am vorbit cu domnul Bode și mi-a spus că, la ora asta, avem totul sub control și ne descurcăm foarte bine. Totul este calculat. Dacă vor fi mai mulți imigranți din Ucraina, atunci o să apeleze la mine, mi-a dat un site pe care să anunț dorința mea de a ajuta. El a spus că mă va contacta personal, dar că acum se descurcă. Să de Domnul să nu mă contacteze. Autocarele sunt acolo. Mi-a spus totul Ministrul că totul este în evidență.

Am avut reacții de la foarte mulți prieteni care au spus `vreau și eu 5, vreau și eu 10, să îi țin acasă`. Centralizam eu refugiații. M-au întrebat `pot să țin și eu 10 la mine în casă?`. Au fost care au spus că vor să aducă mâncare. Unii au spus că vor să ia de la bază 2-3-5-10 oameni”, a spus Becali, citat de Antena 3.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și