Închide meniul

Cum petrec fotbaliștii români de Crăciun. Imaginile care au făcut senzație pe internet

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 14:05

Cum petrec fotbaliștii români de Crăciun. Imaginile care au făcut senzație pe internet

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun

Instagram

Cum petrec fotbaliștii români de Crăciun. Vedetele din Liga 1, dar și stranierii profită de vacanță și se bucură din plin de Crăciun alături de familiile lor. Cu un decor festiv și imbrăcați tematic, jucătorii s-au pozat alături de cei dragi, urându-le suporterilor sărbători fericite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile postate au strâns în scurt timp mii de aprecieri din partea fanilor

Cum petrec fotbaliștii români de Crăciun

Răzvan Marin, Cristi Manea, Alex Chipciu și Florinel Coman s-au pozat lângă brad, împreună cu iubitele și copiii lor. Pentru extrema de la FCSB, acesta este primul Crăciun în calitate de tată. Florin Tănase, în schimb, petrece Crăciunul departe de casă, la un complex de lux din Emiratele Arabe Unite.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandru Chipciu (@alexandru.chipciu)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Razvan Marin (@razvanmarin)

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Manea (@irinassw)

 
View this post on Instagram
A post shared by Ioana Coman (Timofeciuc) (@ioanatm)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tanase Florin (@florintanase10)

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, mesaj special de Crăciun

Edi Iordănescu a transmis un mesaj special în ziua de Crăciun. Selecționerul echipei naționale se gândește doar la EURO 2024. Își dorește ca România să obțină calificarea la turneul final.

„Cu ocazia Sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiți și să aibă parte în noul an de tot ce își doresc! Sărbători liniștite, sănătate și să privească înainte cu încredere, să avem cu toții un an 2023 așa cum ni-l dorim!

Mesajul meu pentru suporterii echipei naționale este unul de unitate și speranță. Să fim mai uniți ca oricând și să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România și sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificați la Campionatul European! Ca să reușim, trebuie să credem și să fim uniți. Dacă vom face asta, vom birui!

Jucătorilor de la echipa națională le amintesc faptul că au datoria de a da totul șiu de a crede că putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO și să facem românii mândri după atâția ani! Haideți să facenm din 2023 anul nostru! Să facem România fericită! La mulți ani, români!”, a transmis Edi Iordănescu, conform FRF.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și