Închide meniul

Cum se menține Victor Pițurcă în formă la 66 de ani. „Piți” a dezvăluit secretul dietei minune

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 16:37

Cum se menține Victor Pițurcă în formă la 66 de ani. „Piți a dezvăluit secretul dietei minune

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Pițurcă a dezvăluit cum se menține în formă la 66 de ani. Fostul selecționer a spus că secretul îl reprezintă alimentația. „Piți” e dezamăgit de calitatea produselor din România. Consumă mâncare doar din propria fermă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă dieta atent calculată, Victor Pițurcă face și mult sport. „Piți” a impresionat pe toată lumea cu fizicul său.

Cum se menține Victor Pițurcă în formă la 66 de ani

Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne. Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a spus Victor Pițurcă, într-un podcast.

Victor Pițurcă nu mai antrenează de mai bine de doi ani. Ultima dată s-a aflat pe banca Universității Craiova, de care s-a despărțit în 2020.

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României în viitor. Fostul selecționer al „tricolorilor” spune însă că, la ora actuală, acest scenariu nu este posibil. „Piți” consideră că nu ar trebui să se discute despre instalarea unui alt selecționer, atâta timp cât Edi Iordănescu ocupă funcția respectivă.

Reclamă

„Niciodată să nu spui niciodată”, a transmis Pițurcă. Tehnicianul de 66 de ani este de părere că, în clipa de față, FRF nu deține vreo listă cu posibili înlocuitori ai lui Edi Iordănescu:

„Nu ştiu absolut nimic de nicio listă (n.r. – cu selecționeri), nici nu cred că există şi nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, atât timp cât Edi Iordănescu e antrenorul echipei naţionale. Nu are sens să vorbim despre o listă. Deocamdată, e selecţioner, a câştigat ultimul joc (n.r. – România – Bosnia 4-1), iar ei vor decide ce vor face în continuare.

Mi-aţi mai pus întrebarea, dar eu în momentul ăsta spun nu! Ce se poate întâmpla… nu ştiu. Niciodată să nu spui niciodată. E vorba de motivaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Financiar nu se pune problema, pentru că am avut oferte foarte multe, pe bani foarte mulţi. Situaţia este cum este şi trebuie să rămână aşa. Dacă se întâmplă ceva în viitor, vom vedea”, a spus Victor Pițurcă, la Pro Arena.

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său

Victor Pițurcă a fost fotografiat în casă alături de nepotul său. Antonio Alexandru, în vârstă de 9 ani, este fiul Claudiei Naboiu, unica fiică a fostului selecționer.

„Piți” îl îmbrățișează pe micuțul Antonio, care e tot numai un zâmbet. La distracția a participat și Alex Pițurcă, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă și unchiul lui Antonio Alexandru.

Claudia (37 de ani) și Alex (38 de ani) sunt copiii lui Victor Pițurcă din căsătoria de lungă durată cu Maria, care îi este soție de mai bine de 30 de ani. „Piți” mai are însă un fiu de 14 ani, cu Vica Blochina, care i-a fost amantă timp de 14 ani.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și