Închide meniul
Foto

Cum se relaxează Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Imagini de senzație cu starul portughez

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2023, 20:06

Reclamă
Cum se relaxează Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Imagini de senzație cu starul portughez

Imaginea postată de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că se desparte de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina, la Riad / Instagram

Cristiano Ronaldo se relaxează în Arabia Saudită alături de familie. Georgina Rodriguez a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii spectaculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și-a dus familia la un parc de distracții din Riad. Georgina deja s-a îndrăgostit de noul oraș în care s-a mutat alături de starul portughez. „Riad, cât de frumos ești!”, a scris partenera lui Ronaldo, în descrierea fotografiilor.

Cum se relaxează Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo și familia sa urmează să primeacă o vilă în Riad, capitala Arabiei Saudite. Ei vor beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Până atunci, superstarul lusitan este cazat într-un hotel de lux, anunță presa britanică. Ronaldo se bucură de 17 camere întinse pe două etaje ale hotelului de 5 stele. Intreaga clădire are 99 de etaje, iar fotbalistul are parte de cele mai bune servicii, indiferent dacă vorbim despre alimentație, pregătire fizică sau recuperare.

Reclamă
Reclamă 4

Situația este una excelentă și pentru Georgina Rodriguez, care se poate bucura de magazinele de lux din complexul hotelului.

Al-Nassr, anunţ oficial despre contractul lui Cristiano Ronaldo

Oficialii de la Al-Nassr au transmis faptul că Cristiano Ronaldo este concentrat 100% pe rolul pe care îl va avea la echipă. Mai mult decât atât, saudiţii infirmă zvonurile conform cărora starul lusitan ar avea vreo implicare în organizarea Campionatului Mondial din 2030.

„Al-Nassr doreşte să clarifice faptul că, în ciuda ştirilor apărute, contractul lui Cristiano Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio licitaţie la Campionatul Mondial.

Reclamă

Principalul său focus este pe Al-Nassr, şi să lucreze alături de colegii săi pentru a ajuta clubul să aibă succes”, se arată în mesajul postat de cei de la Al-Nassr, pe contul oficial de Twitter.

Iniţial, se zvonise faptul că Cristiano Ronaldo ar fi fost transferat în Arabia Saudită pentru a oferi un boost de imagine fotbalului din Golf. Saudiţii au în plan să organizeze Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia şi Egipt, şi i-ar fi oferit un salariu colosal starului portughez pentru a promova competiţia. La licitaţia pentru găzduirea turneului final va participa şi Portugalia, ţara natală a lui CR7, alături de Spania.

Cristiano Ronaldo ar putea încasa 400 de milioane de euro în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ar putea încasa suma uluitoare de 400 de milioane de euro, în Arabia Saudită, a declarat o sursă apropiată noului său club pentru AFP. Oficialii din Golf vor ca starul lusitan să promoveze Campionatul Mondial din 2030, atunci când se pregăteşte o premieră mondială.

În vârstă de 37 de ani şi prezentat în faţa a mii de fani ai lui Al Nassr la Riad săptămâna trecută, Ronaldo este de departe cel mai faimos jucător care a semnat pentru un club din Arabia Saudită sau din orice altă ţară din Golf.

Ronaldo va câştiga 200 milioane euro conform contractului cu clubul, şi alţi 200 milioane euro pentru a fi ambasadorul candidaturii comune a Arabiei Saudite, împreună cu Egipt şi Grecia, pentru găzduirea CM de fotbal 2030.

Oficialii saudiţi vor să organizeze următoarea ediţie a Cupei Mondiale. După ce 2022 ne-a adus primul turneu final mondial organizat de o ţară arabă, următorul ar putea fi primul orgnaizat pe trei continente.

Din cauza suspendării, Ronaldo va debuta pentru Al-Nassr pe 22 ianuarie, dar cu trei zile mai devreme va evolua într-o combinată a echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal contra lui PSG, anunţă Agerpres.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și