Închide meniul

Cutremur la PSG! Nasser Al-Khelaifi, investigat pentru răpire, tortură și sechestrare. Detalii șocante

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 17:03

Reclamă
Cutremur la PSG! Nasser Al-Khelaifi, investigat pentru răpire, tortură și sechestrare. Detalii șocante

Gala FIFA The Best

Răzvan Burleanu, lângă Nasșer Al-Khelaifi și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023” / FIFA

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este investigat pentru răpire, tortură și sechestrare a unui bărbat. Trei procurori din Paris au fost desemnați, luni, să ancheteze acuzațiile care i se aduc conducătorului campioanei Franței, scrie AFP, citat de L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptele s-ar fi petrecut în 2020, când Al-Khelaifi ar fi apelat la diverse metode de a reduce la tăcere un centățean franco-algerian, Tayeb Benabderrahmane, după ce acesta ar fi încercat să divulge informații compromițătoare despre șeful lui PSG.

Nasser Al-Khelaifi, investigat pentru răpire, tortură și sechestrare. Detalii șocante

Bărbatul a fost arestat în Qatar și acuză că acest lucru s-a făcut la ordinul lui Al-Khelaifi. Franco-algerianul ar fi deținut informații cu privire la implicarea președintelui de la PSG în alegerile corupte de organizare a Cupei Mondiale 2022 în Qatar.

Bărbatul susține că a fost închis și torturat în Qatar timp de șase luni, după care a fost plasat în arest la domiciliu. A fost lăsat să plece în luna noiembrie, după ce a semnat un document prin care a promis că nu va face publice documentele compromițătoare despre Nasser Al-Khelaifi.

”Suntem foarte fericiți că acest dosar este în final subiectul unei investigații a justiției din Franța”, au spus avocații lui Bnabderrahmane, conform sursei citate.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi a stat lângă Răzvan Burleanu la gala FIFA The Best

Președintele Federației Române de Fotbal s-a aflat în compania unor nume extrem de importante ale fotbalului mondial. Gala „FIFA The Best 2023” a avut loc la Paris (Franța).

Răzvan Burleanu a fost invitat la gala „FIFA The Best 2023” de la Paris. Omul numărul 1 de la FRF a fost așezat lângă Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG. În apropierea lui Burleanu a fost surprins și Pierluigi Collina, fost mare arbitru italian și actual șef al Comisiei de Arbitraj de la FIFA.

Răzvan Burleanu, lângă Nasșer Al-Khelaifi și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023”
Gala FIFA The Best

Al-Khelaifi ar fi amenințat cu moartea un angajat de la Real Madrid

Anul trecut, UEFA a deschis o procedură disciplinară care îi vizează pe Nasser Al-Khelaifi, şi pe directorul sportiv Leonardo, ca urmare a comportamentului pe care aceştia l-au avut după meciul Real Madrid – PSG 3-1, din sezonul precedent al Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Agenţia EFE a scris că UEFA a cerut clubului Real Madrid înregistrarea momentului în care Nasser Al-Khelaifi se duce furios la vestiarul arbitrilor, pentru a le cere socoteală pentru validarea primului gol marcat de Karim Benzema.

Citând surse din cadrul clubului Real Madrid prezente la faţa locului, EFE a scris că omul de afaceri din Qatar a coborât ţipând din lojă şi a ameninţat un angajat al echipei gazdă strigând „Te omor”, pentru că îl filma. Înregistrarea va fi analizată de UEFA, care a cerut grupării Real Madrid videoclipul.

În incident a fost implicat şi directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo, care a încercat să-l facă pe angajatul clubului madrilen să şteargă filmarea.

Arbitrul central al partidei de pe Santiago Bernanbeu, olandezul Danny Makkelie, a notat incidentele de la vestiare în raportul său, susţine presa spaniolă: „Preşedintele şi directorul sportiv al PSG (n.r. – Leonardo) s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și