Închide meniul
Foto

Răzvan Burleanu, lângă Nasser Al-Khelaifi, șeful de la PSG, și Pierluigi Collina, la gala „FIFA The Best 2023”!

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 23:25

Răzvan Burleanu, lângă Nasșer Al-Khelaifi și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023”

Gala FIFA The Best

Răzvan Burleanu, lângă Nasșer Al-Khelaifi și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023” / FIFA

  • Răzvan Burleanu, lângă șeful de la PSG și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023”

Răzvan Burleanu, lângă Nasser Al-Khelaifi, șeful de la PSG, și Pierluigi Collina, la gala „FIFA The Best 2023”! Președintele Federației Române de Fotbal s-a aflat în compania unor nume extrem de importante ale fotbalului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala „FIFA The Best 2023” a avut loc la Paris (Franța).

Răzvan Burleanu, lângă șeful de la PSG și Pierluigi Collina la gala „FIFA The Best 2023”

Răzvan Burleanu a fost invitat la gala „FIFA The Best 2023” de la Paris. Omul numărul 1 de la FRF a fost așezat lângă Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG. În apropierea lui Burleanu a fost surprins și Pierluigi Collina, fost mare arbitru italian și actual șef al Comisiei de Arbitraj de la FIFA.

Reclamă

Răzvan Burleanu, alături de starurile Braziliei, Campionatul Mondial 2022

În timpul meciului dintre Brazilia și Elveția, de la Campionatul Mondial 2022, Răzvan Burleanu a fost surprins alături de mai multe legende ale fotbalului brazilian: Roberto Carlos, Ronaldo, Cafu şi Kaka.

La acel moment, șeful FRF a declarat faptul că se cunoaște cu vedetele braziliene, alături de care a fost surprins, și că le-a fost lector în cadrul programului „Master for International Players”.

Reclamă

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, spunea Răzvan Burleanu, la acel moment.

Emiliano Martinez nu şi-a putut stăpâni lacrimile după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului

Emiliano Martinez a izbucnit în lacrimi după ce a fost desemnat cel mai bun portar al anului în gala „FIFA The Best 2023″. Goalkeeper-ul Argentinei din finala Campionatului Mondial cu Franţa a câştigat lupta cu Yassine Bounou şi Thibaut Courtois.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unul dintre eroii sud-americanilor, însă, la final, după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial, a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Fotbal • 26 mart., 20:07
FOTO
Cel mai mare stadion din lume, de două ori mai scump decât Arena Naţională! Unde se va construi şi câte locuri va avea
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024
Echipa naţională • 15 mart., 20:00
FOTO
Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”