Închide meniul
EXCLUSIV

„Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni!” Victor Piţurcă, luat prin surprindere de atacul Rusiei în Ucraina: „Nu mă aşteptam! E o ţară distrusă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 martie 2022, 21:30

„Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni! Victor Piţurcă, luat prin surprindere de atacul Rusiei în Ucraina: „Nu mă aşteptam! E o ţară distrusă

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

„Daca vin ruşii, n-o să ne mai apere nimeni”, se teme Piţurcă. Declaraţia lui vine chiar în ziua în care greii lumii s-au întalnit la summitul NATO, iar Iohannis a dat mâna cu Biden! Fost jucător la Steaua, Piturca se teme de război, cu gradele pe umăr. Dar n-are de gând să plece din ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce aş pleca? Nu suntem aparaţi de NATO, de Comisia Europeană? Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni, toţi se dau la o parte„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate la Antena Sport.

Anunţul lui Victor Piţurcă vine în ziua în care Klaus Iohannis şi Joe Biden au discutat despre războiul din Ucraina la summitul NATO de la Bruxelles

Victor Piţurcă, despre războiul din Ucraina: „E de domeniul fantasticului”

E o ţară distrusă. Personal, nu credeam că se va ajunge la aşa ceva. Ce se întâmplă acum e de domeniul fantasticului„, a mai spus Victor Piţurcă.

Dacă ar fi în locul mai marilor din ţările NATO, Piţurca ar merge la Putin să discute despre încetarea războiului în care au murit mii de civili.

Reclamă

Să se întâlnească faţă în faţă, să discute, să rezolve problema. Noi acum suntem trup şi suflet alături de americani, dar acum ceva timp, ţin minte, americanii bombardau fraţii sârbi. Nu se spunea nimic atunci„, a mai spus Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă, ironie incredibilă la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Piţurcă l-a ironizat pe Klaus Iohannis după ce a izbucnit războiul din Ucraina. Întrebat despre vestea a cutremurat întreaga lume, fostul selecționer a avut un discurs incredibil.

“Mircea Lucescu este antrenor la un club din Ucraina şi trebuie să îşi facă meseria. Probabil nici nu a mai putut pleca. Am văzut şi că a vrut să fie alături de jucătorii săi şi e normal. E tragic ce se întâmplă, e tragic în secolul în care suntem acum, dar asta este situaţia.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care conduc lumea de data asta nu o fac bine. Şi nu cred că sunt de vină numai ruşii, numai Putin. Trebuie să se facă o analiză, să se spună adevărul. Cred că nu numai Putin e de vină şi Rusia este de vină. Este normal să ne temem. Iohannis e liniștit tot timpul”, a declarat Victor Piţurcă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și