Închide meniul
EXCLUSIV

„Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni!” Victor Piţurcă, luat prin surprindere de atacul Rusiei în Ucraina: „Nu mă aşteptam! E o ţară distrusă”

Antena Sport Publicat: 24 martie 2022, 21:30

Reclamă
„Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni! Victor Piţurcă, luat prin surprindere de atacul Rusiei în Ucraina: „Nu mă aşteptam! E o ţară distrusă

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

„Daca vin ruşii, n-o să ne mai apere nimeni”, se teme Piţurcă. Declaraţia lui vine chiar în ziua în care greii lumii s-au întalnit la summitul NATO, iar Iohannis a dat mâna cu Biden! Fost jucător la Steaua, Piturca se teme de război, cu gradele pe umăr. Dar n-are de gând să plece din ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce aş pleca? Nu suntem aparaţi de NATO, de Comisia Europeană? Dacă vin ruşii la noi, nu ne mai apără nimeni, toţi se dau la o parte„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate la Antena Sport.

Anunţul lui Victor Piţurcă vine în ziua în care Klaus Iohannis şi Joe Biden au discutat despre războiul din Ucraina la summitul NATO de la Bruxelles

Victor Piţurcă, despre războiul din Ucraina: „E de domeniul fantasticului”

E o ţară distrusă. Personal, nu credeam că se va ajunge la aşa ceva. Ce se întâmplă acum e de domeniul fantasticului„, a mai spus Victor Piţurcă.

Dacă ar fi în locul mai marilor din ţările NATO, Piţurca ar merge la Putin să discute despre încetarea războiului în care au murit mii de civili.

Reclamă

Să se întâlnească faţă în faţă, să discute, să rezolve problema. Noi acum suntem trup şi suflet alături de americani, dar acum ceva timp, ţin minte, americanii bombardau fraţii sârbi. Nu se spunea nimic atunci„, a mai spus Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă, ironie incredibilă la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Piţurcă l-a ironizat pe Klaus Iohannis după ce a izbucnit războiul din Ucraina. Întrebat despre vestea a cutremurat întreaga lume, fostul selecționer a avut un discurs incredibil.

“Mircea Lucescu este antrenor la un club din Ucraina şi trebuie să îşi facă meseria. Probabil nici nu a mai putut pleca. Am văzut şi că a vrut să fie alături de jucătorii săi şi e normal. E tragic ce se întâmplă, e tragic în secolul în care suntem acum, dar asta este situaţia.

Reclamă 4 / 0/3

Cei care conduc lumea de data asta nu o fac bine. Şi nu cred că sunt de vină numai ruşii, numai Putin. Trebuie să se facă o analiză, să se spună adevărul. Cred că nu numai Putin e de vină şi Rusia este de vină. Este normal să ne temem. Iohannis e liniștit tot timpul”, a declarat Victor Piţurcă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și