Închide meniul

„Dai şi tu un spriţ?!” Gabriel Tamaş, apariţie fabuloasă alături de câţiva prieteni. Reacţie de milioane

Reclamă

Publicat: 15 decembrie 2022, 19:28

„Dai şi tu un spriţ?! Gabriel Tamaş, apariţie fabuloasă alături de câţiva prieteni. Reacţie de milioane

Gabriel Tamas , imagine fabuloasă

Gabriel Tamaş a plecat cu scandal de la Petrolul | Hepta

Gabriel Tamaş, apariţie fabuloasă alături de câţiva prieteni. Fostul fundaş al Petrolului a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de câţiva prieteni şi cu o sticlă de apă pe masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat, fanii au reacţionat şi au comentat la postarea lui Gabriel Tamaş. Unul dintre fani a avut un comentariu savuros.

Gabriel Tamaş, apariţie fabuloasă alături de câţiva prieteni

Unul dintre fani a avut un comentariu fabulos. „Dai şi tu un spriţ?!„, a fost comentariul fabulos al unui fan.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Acuzaţii scandaloase la adresa lui Gabriel Tamaş: “Sunt filmări cu el! Îi rog să nu le dea mai departe!”

Acuzaţii scandaloase la adresa lui Gabriel Tamaş, făcute de directorul sportiv al celor de la Petrolul, Claudiu Tudor. Acesta spune că mai sunt înregistrări scandaloase cu Gabriel Tamaş, cel care a provocat un scandal monstru la Petrolul.

Reclamă

Fanii Petrolului, dar şi Costel Lazăr, au fost înjuraţi ca la uşa cortului de Gabriel Tamaş într-o înregistrare a unei convorbiri pe care a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Directorul sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, spune că aceasta nu este singura în care Tamaş apare în situaţii compromiţătoare.

I-am acoperit destule derapaje lui Gabi Tamaș! Mai sunt filmări cu el prin oraș. Fanii Petrolului știu de ele și îi rog pe această cale să nu le dea mai departe. Tamaș este istorie pentru Petrolul”, a spus Claudiu Tudor pentru prosport.ro.

Costel Lazăr a spus tot după ce a fost numit „boschetar” de Gabi Tamaş. Preşedintele de la Petrolul Ploieşti a prezentat culisele „divorţului” dintre veteranul de 38 de ani şi gruparea de pe „Ilie Oană”. Costel Lazăr a fost înjurat ca la uşa cortului de Gabi Tamaş, în înregistrarea pe veteranul a avut-o cu antrenorul Nae Constantin. Preşedintele „lupilor galbeni” nu este supărat şi acuză un complot.

Reclamă 4 / 0/3

“Îmi pare foarte rău că Gabi Tamaș a fost împins să facă acest lucru, a fost dirijat pe o stradă greșită de către niște persoane care nu pot intra, nu pot face parte din conducerea clubului. Mă refer la faptul că a fost invitat să bea un pahar de vin, apoi îndemnat să sune atât la mine, cât și la antrenorul principal.

Am stat de vorbă cu Gabi Tamaș după ce s-a calmat și am simțit regret în vocea lui. Am simțit că a venit la Petrolul tocmai datorită suporterilor și a atmosferei, dar a fost îndemnat să facă aceste lucruri de unele persoane care nu vor face cinste niciodată clubului. Este vorba despre persoane care nu doresc binele clubului și nu există pentru mine.

Băuse cu un pahar mai mult și, din câte am înțeles, anumite persoane de lângă el îi făceau semn să acuze din ce în ce mai mult. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Noi l-am dorit cu toții, inclusiv antrenorul Nae Constantin. Am format scheletul echipei și în jurul lui.

Nu am nimic personal cu Gabi Tamaș. A fost împins pe o stradă greșită, a intrat în jocurile unor persoane care nu iubesc Petrolul”, a declarat Costel Lazăr, potrivit Prima Sport.

EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

Daniel Chiriţă a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin. Fundaşul de 38 de ani a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul Petrolului şi chiar i-a înjurat pe fani. A fost înregistrat şi s-a ajuns la rezilierea contractului.

Chiriţă a fost lângă Tamaş în momentul în care s-a lăsat cu scandal. „Se transformă la băutură„, a recunoscut fostul jucător al Petrolului. Daniel Chiriţă a fost şi coechipier cu Nae Constantin, la Rapid.

„Luni după-amiază cei de la Petrolul au avut antrenament. S-a terminat antrenamentul şi au făcut grătar la ei, acolo, la stadion. După care, mai mulţi jucători de la Petrolul, au fost vreo 10, au venit aici la mine unde am baza sportivă. Am stat aici, au băut şi ei o bere, că era timpul lor liber… cred că au stat până la 11-12, că la 12 au plecat.

Reclamă

Atunci Tamaş, consumând… greşeala lui a fost că probabil a fost provocat. El a sunat două persoane în cadrul clubului. Una dintre persoanele astea l-a înregistrat. Întrebarea pe care mi-o pun: ‘De ce nu dă toată înregistrarea?’. Pentru că la un moment dat a vorbit ok, a vorbit de meci, de caractere, de ce se întâmplă. Ştii că un om, la băutură, vorbeşte foarte mult. Îl cunoaşte toată ţara pe Tamaş cum face la băutură… şi nu numai toată ţara! În toate ţările pe unde a fost a avut probleme.

El când e treaz e un tip de nota 2000! E un băiat de zahăr, care… crede-mă, te ungi cu el pe suflet. El se transformă la băutură, dar după îşi cere scuze. Am vorbit cu el, e supărat, îţi dai seama. Nu îi convine situaţia care a aparut acum: ‘Băi, nu credeam că cineva mă sifonează, mă înregistrează şi mă dă la cine? La suporteri, îţi dai seama… unde te loveşte cel mai rău!”. Cineva a premeditat-o şi a vrut să îl defăimeze în faţa suporterilor, să îl dea afară! Cine l-a înregistrat e o mizerie de om!”, a declarat Daniel Chiriţă pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Gabriel Tamaş, apariţie fabuloasă alături de câţiva prieteni
  • Fostul fundaş al Petrolului a postat pe reţelele de socializare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și