Închide meniul

Damian Militaru, devastat după ce un tânăr fotbalist a murit în tragedia de la Petroșani: „Acest copilaş… ce-a putut să i se întâmple!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2022, 13:30

Reclamă
Damian Militaru, devastat după ce un tânăr fotbalist a murit în tragedia de la Petroșani: „Acest copilaş… ce-a putut să i se întâmple!”

Damian Militaru, devastat după tragedia de la Petroșani

Tragedia de la Petroșani / news.ro

Fostul jucător al Stelei Damian Militaru este devastat după tragedia de la Petroșani, în care un fotbalist de 11 ani și-a pierdut viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri seară, șase copii au ajuns la spital după ce au fost loviți pe trecerea de pietoni. Din păcate, unul dintre ei a decedat la unitatea medicală. Avea doar 11 ani.

Damian Militaru, devastat după tragedia de la Petroșani

Toți copiii implicați în teribilul accident erau legitimați la școala de fotbal a lui Damian Militaru.

Ne pare nespus de rău pentru această nenorocire. Altcumva nu am cum să o numesc.

Eu și colegii mei, de două luni de zile, ne străduim să facem această serbare de sfârșit de an cu acești copilași minunați. Am făcut serbarea de sfârșit de an la teatrul de stat. După aceea ne-am hotărât să facem un mini-party cu ei. S-au distrat extraordinar. Părinții ne-au felicitat.

Reclamă

După ce au plecat am auzit tragedia care s-a întâmplat. Ne pare rău de familie, de acest copilaș. Ce-a putut să i se întâmple… Nu știu, nu știu cum să îl numesc. Îmi pare rău, nespus de rău”, conform Mondo TV.

Damian Militaru a început fotbalul la Jiul Petroșani, iar ulterior a jucat pentru Steaua și Dinamo. S-a retras din activitate în 2007, de la Jiul.

Damian Militaru a evoluat pentru Steaua în perioada 1994-1999 și și-a trecut în palmares alături patru titluri de campion, 3 Cupe și 2 Supercupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul FRF după tragedia de la Petroșani

”Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul accident petrecut pe 21 decembrie 2022, la Petroșani, în județul Hunedoara, unde au fost implicați 7 tineri fotbaliști.

Cosmin Popan, un copil de 11 ani legitimat la clubul Jiul Petroșani, a decedat ca urmare a unui accident rutier. Alți șase copii au fost implicați, iar trei dintre aceștia se află internați în stare gravă la Timișoara, unde au fost transportați pentru a primi îngrijiri medicale.

Copiii au fost loviți de o mașină pe când traversau regulamentar pe o trecere de pietoni în apropierea stadionului „Petre Libardi”.

FRF regretă dispariția lui Cosmin Popan, transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților și cele mai bune gânduri merg către ceilalți copii implicați în accident, cu speranța că aceștia se vor face bine!”, se arată în comunicatul FRF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și