Închide meniul

Dan Alexa şi Ştefan Grigorie au fost în pelerinaj la Muntele Athos şi s-au întâlnit cu părintele Pimen Vlad

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 18:46

Reclamă
Dan Alexa şi Ştefan Grigorie au fost în pelerinaj la Muntele Athos şi s-au întâlnit cu părintele Pimen Vlad

Adevăratul motiv pentru care Dan Alexa a ajuns la divorț

Dan Alexa a venit cu dezvăluiri despre problemele din viața lui

Dan Alexa şi Ştefan Grigorie au fost în pelerinaj la Muntele Athos şi s-au întâlnit cu părintele Pimen Vlad, unul dintre cei mai apropiaţi duhovnici de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa, Ştefan Grigorie şi alţi membri din staff-ul tehnic de la FC Braşov au ales să meargă pentru câteva zile la Muntele Atos. Acolo s-au întâlnit cu părintele Pimen Vlad şi i-au oferit şi un tricou al echipe braşovene.

Dan Alexa şi Ştefan Grigorie au fost în pelerinaj la Muntele Athos

”Păstrați legătura cu Dumnezeu. Arătați că sunteți OAMENI, arătați că aveți scânteia pe care Dumnezeu o pune în fiecare om. Altfel, așa cum Petre Țuțea spunea:
«Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor care vine de nicăieri și merge spre nicăieri».

Sunt cuvintele pline de înțelepciune și dragoste, pe care Părintele Pimen le-a transmis delegației clubului nostru care, cu câteva zile înainte de Săptămâna Patimilor, a urcat pe Muntele Athos.
I-am mulțumit pentru primire, pentru cuvintele pline de har și binecuvântările rostite, lăsându-i totodată un cadou simbolic din partea noastră: tricoul oficial de joc, cu semnăturile băieților noștri!

Transmitem mai departe cuvintele Părintelui către voi, iar celor care în weekendul acesta sărbătoresc Paștele, le dorim Sărbători pline de binecuvântări, pace, fericire și momente minunate alături de cei dragi!”, au transmis cei de la FC Braşov, conform liga2.prosport.ro.

Reclamă

Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, dezvăluiri despre Gigi Becali

Părintele Pimen, de la Muntele Athos, a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali. Acesta a vorbit despre momentele în care Gigi Becali se ascunde de ochii lumii şi începe să plângă. Părintele Pimen Vlad a spus că Gigi Becali s-a schimbat după ce a scăpat de închisoare. Mai mult, Becali i-a spus preotului şi de ce dezvăluie foarte multe acte de caritate în intervenţiile publice pe care le are. Patronul FCSB nu o face pentru imaginea, ci pentru ai îndemna şi pe ceilalţi oameni cu bani să îi ajute pe cei nevoiaşi.

Banii spală păcatele dacă este și pocăință. La domnul Becali a început milostenia, adică a început să îi pară rău pentru păcate și a început milostenia. Dumnezeu acoperă tot prin milostenia lui.

A venit o dată și a dormit aici, după ce a trecut închisoarea, după câțiva ani și l-am întrebat cum privește lucrurile pentru că am văzut o schimbare mare în comparație cum era înainte, mai ales perioada de închisoare pe care o trecuse, era schimbat total, nu mai era omul acela.

Reclamă 4 / 0/3

L-am întrebat cum privește lucrul ăsta, că totuși le face publice, și mi-a zis: «Eu privesc prin alt scop. Sunt mulți ca mine, când spun mulți, sunt mulți, care au făcut bani, care fac în continuare. Dacă fac publice lucrurile astea poate încep și ei să urmeze exemplul». Adică… Pe omul ăla îl știm, a făcut ce a făcut, dar uite ce face acum. A zis că încearcă prin felul ăsta. A zis: «Nu pot să-i ajut pe toți, pe unii îi alung, dar de multe ori îmi e milă de ei, dar mă duc după colț și plâng pentru ei. Doamne, vezi că nu pot să îi ajut pe toți»„, a spus Părintele Pimen Vlad în podcastul „Fain şi simplu”, al lu Mihai Morar.

„Dă, bă, sacoșa încoace!” Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a fost invitat de Mihai Morar, prezentator ZU TV, la podcast-ul „Fain și Simplu„. Părintele a povestit o întâmplare uluitoare cu Gigi Becali.

Părintele Pimen Vlad a dezvăluit că, într-un moment în care era plin de datorii, Gigi Becali a oprit de nicăieri lângă el și i-a dat o sacoșă cu 30.000 de euro.

Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. „Doamne ajută, ce faceți aici?”. „Muncim!”. „Merge?”. „Merge!”. „Datorii aveți?”.„Avem”. „Cât?”. „30.000”.

„Dă, bă, sacoșa încoace!”. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! „Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!”.

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: „Dar cine e?”. „Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!”. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a povestit părintele.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și