Închide meniul

Dan Petrescu, luat prin surprindere de un om al străzii: „Mi s-a făcut pielea de găină!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iunie 2022, 19:40

Dan Petrescu, luat prin surprindere de un om al străzii: „Mi s-a făcut pielea de găină!

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj - CS Mioveni 4-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu a povestit cum a fost luat prin surprindere de un om al străzii, în Londra. Antrenorul de la CFR Cluj a fost uluit de întâmplarea prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a evoluat pentru Chelsea în perioada 1996-2000 și a fost un idol printre fanii echipei de pe Stamford Bridge. Englezii l-au poreclit „Super Dan”, iar golurie reușite de fundașul român au rămas definitiv în memoria lor.

Dan Petrescu, luat prin surprindere de un om al străzii

La Londra, Petrescu nu e popular doar printre fanii fotbalului, ci și printre oamenii străzii. În timpul unei vizite în capitala Angliei, un homeless și-a dat haina jos și l-a luat în brațe.

”Românii nu știu să aprecieze, te bagă în seamă abia după ce mori. Am fost cu actuala soție la Londra, am participat la un turneu cu Chelsea old boys. A văzut că mă știe toată lumea.

Un homeless și-a dat haina jos și m-a luat în brațe: ‘Super Dan, nu se poate așa ceva!’. Mie mi s-a făcut pielea de găină”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Aproape 200 de meciuri a adunat Dan Petrescu pentru Chelsea, reușind să câștige alături de albaștri Cupa UEFA, Supercupa UEFA, FA Cup, Cupa Ligii și Cupa Cupelor.

Dan Petrescu, nervos pe maniera în care e tratat în România

Dan Petrescu e supărat pe faptul că suporterii îl înjură la fiecare meci pe care îl susține pe banca CFR-ului. 

Dacă eu mi-am dat viaţa pentru ţara asta, de ce să fiu înjurat? Am 100 de meciuri la naţională. Nu le arăt cu degetul, nu le fac nimic şi mă înjură non-stop. De când m-am întors în România mă înjură toţi şi parcă sunt de pe altă planetă. M-am dus la Rapid, mă înjura Steaua… m-am dus la Steaua, mă înjurau de la Rapid. Şi voi vreţi să fiu calm, dacă toată lumea mă înjură! Trebuie să mă înţelegeţi că nu m-am dus în tribună să mă bat cu ei, să dau cum a făcut Cantona.

Reclamă 4 / 0/3

Ce ar fi stadionul lui Liverpool să îl înjure pe Guardiola? Îl înjură cineva pe Klopp? În ce ţară suntem?! Eu nu am ce să îmi reproşez mie…şi la Urziceni mă înjurau toţi. Îi băteam pe toţi, de aia. Atunci să pierd ca să mă aplaude toţi. Toţi au boală pe mine, asta e realitatea!„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Dan Petrescu este al 6-lea cel mai selecţionat jucător din istoria reprezentativei României. Este depăşit numai de Dorinel Munteanu, Gică Hagi, Gică Popescu, Răzvan Raţ şi Laszlo Boloni. „Bursucul” a evoluat în 95 de meciuri şi a înscris 12 goluri.

Dan Petrescu, înjurat de ultraşii roş-albaştrilor

Dan Petrescu a fost înjurat de ultraşii FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Galeria roş-albaştrilor l-a „taxat” pe antrenorul campioanei României, care a scandat împotriva echipei lui Gigi Becali la petrecerea de titlu.

Petrescu a intrat într-un adevărat război cu galeria FCSB, după ce ar fi înjurat vicecampioana României. Ultraşii i-au dat replica „Bursucului” înaintea derby-ului cu CFR Cluj de la Buzău.

Înaintea derby-ului de la Buzău, galeria FCSB a scandat mai multe trivialităţi. Antrenorul campioanei României nu a fost prezent la meci. Acesta a anunţat că este răcit şi că are parte de o vacanță binemeritată, după ce a adus un nou titlu de campioană în Gruia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și