Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Şucu a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei! Anunţul patronului Rapidului

Bogdan Stănescu Publicat: 14 martie 2024, 12:48

Reclamă
Dan Şucu a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei! Anunţul patronului Rapidului

Dan Şucu a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei! Anunţul patronului Rapidului

Dan Şucu, la AS.ro LIVE

Dan Şucu a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei! Patronul Rapidului a exclus această variantă, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a vorbit şi despre diferenţa dintre oamenii de afaceri şi politicieni. În urmă cu două zile, Dan Şucu a fost suprins ieşind din sediul PNL.

Dan Şucu a lămurit dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei! Anunţul patronului Rapidului

(n.r.: Multă lume s-a întrebat dacă nu cumva oprirea dumneavoastră la Rapid, cu aceste investiţii, face parte dintr-un plan mai mare, şi anume să intraţi în zona politică, în zona de administraţie publică. Am văzut zilele trecute o ştire despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Aveţi vreun gând?)

Zero gânduri. 0, niciun fel de gând. Mai mult decât atât, ce mă frapează pe mine în zona de fotbal este neîncrederea cu care cuvintele tale sunt ascultate. Acum, în ultima vreme, mai puţin. Dar la început, când vorbeam cu antrenori, cu diverşi membri ai staff-ului, când le explicam ce o să facem, mă priveau cu mare neîncredere. Mă uitam la ei şi mă priveau cu o neîncredere pe care nu o înţeleg.

Eu, dacă vorbesc cu un coleg de-al meu de 20 de ani şi îi spun că se va întâmpla ceva, acela nu are nicio îndoială că asta se va întâmpla. Aici era tot timpul o neîncredere fără sens.

Reclamă

„E o diferenţă majoră între un politician şi un om de afaceri”

E o diferenţă majoră între un politician şi un om de afaceri. Politicianul şi omul de afaceri se adresează aceleiaşi persoane. Noi îl numim client, el îl numeşte alegător. Diferenţa este că pe mine, ca om de afaceri, clientul mă votează zilnic, şi dacă eu greşesc faţă de el, a doua zi nu mă mai votează, iar pe politican îl votează o dată la 4 ani. Între timp, a uitat ce a promis politicianul.

Pentru noi (n.r: oamenii de afaceri), respectarea promisiunii e lege. În politică, mie mi-ar fi greu. Eu nu am talentul de a promite ceva ce ştiu că nu aş face niciodată.

Credeţi că oamenii ca dumneavoastră au o datorie morală de a intra, la un moment dat, în zona de administraţie publică?

Reclamă 4 / 0/3

Cred că fiecare dintre noi trebuie să facă ceea ce se pricepe să facă, cu adevărat”, a declarat Dan Şucu astăzi, la AS.ro LIVE.

Daniel Niculae, „săltat” de mascaţi! Anunţul „bombă” al lui Dan Şucu, la AS.ro LIVE

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi! Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul uluitor, în direct la emisiunea AS.ro LIVE.

Șeful giuleștenilor a dezvăluit faptul că această veste l-a șocat și că președintele grupării din Giulești este anchetat acum de oamenii legii.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și