Închide meniul

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Catalanii au deschis o anchetă

Dan Roșu Publicat: 1 ianuarie 2023, 16:36

Reclamă
Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Catalanii au deschis o anchetă

Fosta soţie a lui Dani Alves, şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian

Dani Alves, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual! Potrivit publicaţiei spaniole ABC, poliţia catalană a deschis o anchetă după ce o femeie a depus o plângere în care îl acuză pe Dani Alves, fostul jucător al clubului FC Barcelona, că a agresat-o sexual la Barcelona, în ziua de 30 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a depus plângerea susţine că Dani Alves a agresat-o sexual într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie.

Dani Alves, împlicat într-un scandal sexual!

Presupusa victimă a spus că a fost atinsă intim de internaţionalul brazilian la clubul de noapte Sutton, înainte de a alerta personalul de securitate al clubului şi de a activa protocolul Primăriei din Barcelona împotriva agresiunii şi hărţuirii sexuale în localurile private de noapte.

Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acelaşi club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona. Ajuns la 39 de ani, legendarul fotbalist nu a mai continuat pe Camp Nou, după ce catalanii au decis să nu îi prelungească contractul.

Reclamă

Dani Alves a fost deranjat de atitudinea clubului, care i-a spus ”pas” la scurt timp după revenire. Legendarul fotbalist își dorea să continue în proiectul lui Xavi, însă șefii au decis să mizeze pe jucători tineri.

„Am plecat fericit că m-am întors la Barcelona. Am visat cinci ani să trăiesc ”acel” al doilea moment. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost modul în care mi-am luat rămas bun.

De când am ajuns am spus foarte clar că nu maI sunt un tânăr de 20 de ani și că vreau ca lucrurile să fie făcute direct, fără să se ascundă lucrurile. Dar acest club a ”păcătuit” în ultimii ani. Barcelona nu face nimic pentru legendele clubului care au făcut istorie în club.

Reclamă 4 / 0/3

Ca un lucru, mi-ar plăcea ca Barcelona să facă lucrurile altfel. Nu vorbesc despre mine. Clubul trebuie să îmbunătățească munca în exterior. Mentalitatea este total opusă celei pe care am construit-o acum câțiva ani. Tot ce se întâmplă pe teren este o reflexie a ceea ce se întâmplă afară”, a declarat Dani Alves, citat de Marca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și