Închide meniul

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona: ”Nu fac nimic pentru legendele clubului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 9:20

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona: ”Nu fac nimic pentru legendele clubului!”

Dani Alves a plecat de la Barcelona

Dani Alves, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona. Ajuns la 39 de ani, legendarul fotbalist nu a mai continuat pe Camp Nou, după ce catalanii au decis să nu îi prelungească contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves este deranjat de atitudinea clubului, care i-a spus ”pas” la scurt timp după revenire. Legendarul fotbalist își dorea să continue în proiectul lui Xavi, însă șefii au decis să mizeze pe jucători tineri.

Dani Alves a răbufnit după despărțirea de Barcelona

„Am plecat fericit că m-am întors la Barcelona. Am visat cinci ani să trăiesc ”acel” al doilea moment. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost modul în care mi-am luat rămas bun.

De când am ajuns am spus foarte clar că nu maI sunt un tânăr de 20 de ani și că vreau ca lucrurile să fie făcute direct, fără să se ascundă lucrurile. Dar acest club a ”păcătuit” în ultimii ani. Barcelona nu face nimic pentru legendele clubului care au făcut istorie în club.

Ca un lucru, mi-ar plăcea ca Barcelona să facă lucrurile altfel. Nu vorbesc despre mine. Clubul trebuie să îmbunătățească munca în exterior. Mentalitatea este total opusă celei pe care am construit-o acum câțiva ani. Tot ce se întâmplă pe teren este o reflexie a ceea ce se întâmplă afară”, a declarat Dani Alves, citat de Marca.

Reclamă

Andreas Christensen, prezentat oficial la Barcelona

Andreas Christensen, prezentat oficial la Barcelona. Gruparea catalană e dezlănțuită pe piața transferurilor. După transferul lui Franck Kessie, echipa lui Xavi l-a prezentat oficial şi pe internaţionalul danez. Fundaşul de 26 de ani a evoluat ultima oară la Chelsea, de unde a venit liber de contract.  

Cotat la 35 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Christensen a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Chelsea în ultimii ani. Cu internaţionalul danez în echipă, londonezii au câştigat UEFA Champions League, în 2021.

Şi Franck Kessie a fost prezentat oficial la Barcelona  

Franck Kessie (25 de ani) a fost prezentat oficial la Barcelona. Mijlocașul ivorian, ultima oară la AC Milan, este primul transfer realizat de catalani în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a început recitalul transferurilor din această vară. Franck Kessie a semnat cu formația catalană un contract valabil până în 2026. Vicecampioana Spaniei i-a stabilit o clauză de reziliere astronomică, în valoare de 500 de milioane de euro.

„Barcelona și Franck Yannick Kessie au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Barca după expirarea contractului său la AC Milan”, a anunțat Barcelona, pe site-ul oficial al clubului.

Kessie a rămas liber de contract în această vară, după încheierea înțelegerii cu AC Milan. Mijlocașul din Coasta de Fildeș a devenit o pieză de bază în primul „11” al „rossonerilor” în ultimii 5 ani, reușind să înscrie 37 de goluri în 223 de meciuri, în toate competițiile.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și