Închide meniul

Dani Alves rămâne în închisoare! Anunţul făcut de catalani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 13:29

Dani Alves rămâne în închisoare! Anunţul făcut de catalani

Dani Alves rămâne în închisoare

Dani Alves, într-un magazin / Profimedia

Dani Alves rămâne în închisoare. Cererea de punere în libertate a fotbalistului brazilian Dani Alves a fost respinsă pentru a doua oară de judecătorul responsabil cu ancheta privind presupusul caz de viol asupra unei tinere, astfel că instanţa a decis, marţi, să-l menţină în arest preventiv pe fostul internaţional, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tribunalul de instrucţie din arondismentul 15 din Barcelona a respins cererea de repunere în libertate solicitată de apărare”, a anunţat Tribunalul superior de justiţie din Catalonia, ceea ce semnifică faptul că jucătorul de 40 de ani va rămâne în închisoare.

Dani Alves rămâne în închisoare

Avocaţii lui Alves, care se află în detenţie din 20 ianuarie 2023, au cerut eliberarea clientului lor pe 20 aprilie, după ce jucătorul formulase anterior propria sa cerere de eliberare în cadrul unei audieri la cererea sa, susţinând că a avut relaţii sexuale consimţite cu reclamanta.

Dar magistratul a respins marţi cererea de eliberare, precum şi toate măsurile intermediare (cauţiune, retragere de paşaport, brăţară electronică), menţinându-l pe acesta în închisoare.

Primul recurs, în luna februarie, a fost respins din cauza „riscului ridicat de fugă”, legat de „pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz în care există severe indicii care îl incriminează şi din cauza importantelor posibilităţi materiale pe care le are pentru a-i permite să fugă din Spania”.

Reclamă

În declaraţiile anterioare în faţa judecătorului de instrucţie, Alves oferise până la trei versiuni diferite, începând prin a spune că nu o cunoaşte pe tânără, pentru ca mai apoi să recunoască faptul că i-a făcut un sex oral consimţit.

Dani Alves şi-a reziliat contractul cu UNAM Pumas, în ianuarie

Dani Alves solicitase să depună din nou mărturie la cererea sa, aşa cum prevede legea, care permite unei persoane anchetate să depună mărturie de câte ori consideră pe durata procesului său.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura echipei Pumas UNAM.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Recomandări
  • Dani Alves rămâne în închisoare
  • Alves şi-a încheiat contractul cu UNAM Pumas în ianuarie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și