Închide meniul

Dani Alves va fi audiat din nou! Starul a oferit 3 versiune diferite

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 13:05

Dani Alves va fi audiat din nou! Starul a oferit 3 versiune diferite

Mama lui Dani Alves ar putea fi dată în judecată, după ce a distribuit imagini cu tânăra care îl acuză pe fiul său de viol

  • Dani Alves va fi audiat din nou
  • Brazilianul riscă 10 ani de închisoare

Dani Alves va fi audiat din nou. Fostul jucător al Barcelonei, care se află în arest preventiv după ce a fost acuzat că a violat o tânără de 23 de ani la clubul de noapte Sutton, la 31 decembrie, va fi audiat din nou, luni, la cererea sa, relatează cotidianul Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul va da din nou o declaraţie personal în faţa judecătorului care instrumentează cazul, după ce avocatul său, Cristóbal Martell, a solicitat acest lucru.

Dani Alves va fi audiat din nou

Audierea va avea loc luni, 17 aprilie, în secţia Tribunalului a III-a din Barcelona. În declaraţiile anterioare, brazilianul a oferit până la trei versiuni diferite înaintea judecătorului de instrucţie.

Reclamă

La început, acesta a declarat că nu o cunoaşte pe tânără, apoi a recunoscut că a văzut-o, dar nu s-a întâmplat nimic, iar apoi a subliniat că i-a făcut sex oral. Acum va spune că tânăra a intrat de comun acord în baie şi va arăta conversaţiile pe WhatsApp cu prietenul său, susţine presa catalană.

Dani Alves a cerut să depună din nou mărturie, conform legii, care permite unei persoane cercetate să depună mărturie de câte ori consideră de cuviinţă pe parcursul procesului său judiciar.

Reclamă

Dani Alves riscă 10 ani de închisoare

Fostul jucător al Barça este reţinut la închisoarea Brians 2 din Sant Esteve Sesrovieres (Barcelona) din 20 ianuarie.

Ar putea fi ultima dată când Dani Alves are ocazia să-şi spune versiunea, deşi ancheta este încă deschisă pentru moment.

Potrivit Sport.es, totul indică faptul că fotbalistul va fi judecat pentru viol, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă între 8 şi 10 ani de închisoare.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Dani Alves, pusă la zid

Soţia lui Dani Alves a fost pusă la zid, după că se distrează, după ce a divorţat de fotbalistul aflat în închisoare de mai bine de două luni. Brazilianul a fost acuzat de viol, motiv pentru care a fost trimis între gratii. Imediat după ce scandalul a luat amploare, Joana Sanz, soţia acestuia, a anunţat că vrea să se despartă de el.

Joana Sanz şi Dani Alves formau un cuplu din 2015, atunci când brazilianul încă era jucător de bază la Barcelona. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar modelul brazilian a ales să pună capăt mariajului după şase ani.

Joana Sanz a anunţat, pe contul oficial de Instagram, că va divorţa de Dani Alves, după ce acesta a fost arestat, pe motiv că ar fi violat o femeie.

Modelul brazilian se pare că a trecut repede peste despărţirea de fostul fundaş de la Barcelona. Aceasta a postat mai multe videoclipuri în care dansează şi şi se distrează, în timp ce fostul ei partener face greva foamei în închisoare.

În acest context, Ney Alves, fratele lui Dani Alves, a pus-o pe la zid pe Joana, acuzând-o că l-a lăsat pe fostul fotbalist de la Barcelona atunci când viaţa i-a devenit un calvar.

„Poți fi sigură că tot răul pe care îl faci se va întoarce împotriva ta, pentru că Dumnezeu este corect și ce semeni aia culegi”, a fost mesajul transmis de Ney Alves.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 28 mart., 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol