Închide meniul

Daniel Chiriţă a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 23:03

Reclamă
Daniel Chiriţă a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere

Daniel Chiriţă a fost reţinut

Hepta

Daniel Chiriţă a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere. Fostul jucător de la Petrolul şi Rapid nu este la prima abatere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Chiriţă, fostul fundaş de la Petrolul şi Rapid, a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost prins la volan fără a avea permis de conducere. Fostul fotbalist nu ar fi la prima abatere de acest gen.

Daniel Chiriţă a fost reţinut pentru 24 de ore

Jurnaliştii de la ziarulincomod.ro scriu că Daniel Chiriţă a fost reţinut în cursul zilei de luni. De asemenea, acesta a fost adus la Bucureşti, în arestul Poliţiei Capitalei pentru că la Câmpina nu mai erau locuri. Daniel Chiriţă a făcut parte din echipa celor de la Petrolul care avea să câştige Cupa României în 1995. De asemenea, Chiriţă a mai jucat în România la Rapid şi Universitatea Craiova.

În străinătate, Daniel Chiriţă a e evoluat la Șahtior și Zenit.

Daniel Chiriţă, amintiri despre finala Cupei României câştigată cu Petrolul

Daniel Chiriţă a luat parte la una dintre cele mai frumoase clipe din istoria Petrolului. A fost titular în finala Cupei, câştigată contra lui Rapid, în 1995. A fost 1-1, după 120 de minute, iar Petrolul s-a impus cu 5-3 la lovituri de departajare.

Reclamă
„Eram un comando! Eram practic o familie. Domnul Ion Marin ne ţinea în cantonament din marţea până sâmbăta, ne dădea liber duminica şi lunea, după care iar în cantonament. Stăteam mai mult cu băieţii decât cu familia. Era foarte greu să ne bată cineva în perioada aia. Dacă ne mai ţineau un an, probabil că ne băteam la campionat”, a povestit Daniel Chiriţă.

Ştefan Preda a fost portarul care a făcut minuni în poarta Petrolului. Cu un an înainte, el fusese convocat în lotul României pentru CM 1994.

„Chiar m-am uitat recent la o fotografie unde eram cu Fane Preda, fostul nostru portar. Era din 97, unde noi câştigasem în Ghencea după 32 de ani! Deci nu-mi venea să cred ce repde a trecut timpul. A zburat. (…) Fane, din 94 a stat doar cu echipamentul de la Mondial. Chiar i-a purtat noroc!”, a mai declarat Chiriţă.

„Sunt şi triplu campion mondial cu naţionala artiştilor. O dată în Iran şi de două în Rusia!”, a mai povestit Chiriţă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și