Închide meniul

Explicaţiile lui Daniel Pancu, după afirmaţiile şocante făcute despre Ramzan Kadîrov şi femeile din Cecenia: „Îmi cer scuze în situaţia asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2022, 23:27

Explicaţiile lui Daniel Pancu, după afirmaţiile şocante făcute despre Ramzan Kadîrov şi femeile din Cecenia: „Îmi cer scuze în situaţia asta!

Daniel Pancu, explicaţii după interviul şocant despre Ramzan Kadîirov şi condiţia femeilor din Cecenia

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Într-un interviu acordat fanatik.ro, Daniel Pancu l-a lăudat pe aliatul lui Vladimir Putin, Ramzan Kadirov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E născut lider, e un luptător prin excelență și am o amintire foarte puternică legată de el. Înainte de o întâlnire cu Putin în Rusia, i-a întârziat avionul două ore și a venit căpitanul de echipă să mă ia cu mașina. Ramzan Kadîrov voia să stea cu mine alea două ore cât a întârziat Putin și să petrecem timpul împreună la masă. E cea mai mare formă de respect! Își dorea să mă vadă, ce gândesc și ce simt. Deci pot spune că am avut o relație excelentă și o am în continuare”, fost afirmaţia făcută de Daniel Pancu într-un interviu acordat fanatik.ro.

Să fie clar: sunt total apolitic, nu sunt niciodată de acord să moară oameni nevinovați în război. Am fost întrebat despre un om [n.r. Ramzan Kadîrov], alături de care am avut onoarea să fiu invitat personal la un prânz. L-am cunoscut foarte bine. Mi-a transmis o senzație de lider adevărat, de respect şi de forţă. În rest nu am ce să comentez pe tema războiului, nu este problema mea.

Am fost înţeles greşit. Îmi place modul în care se comporta musulmanii: au credință, au cultura muncii, au respect faţă de părinți… sunt lucruri pe care nu le mai văd în România, la copii noştri, am specificat foarte clar. Vă rog să mă scoateți din acest context politic„, au fost precizările făcute de Daniel Pancu la b1.ro.

Daniel Pancu, explicaţii după afirmaţia şocantă în legătură cu femeile din Cecenia

Daniel Pancu a vorbit şi despre o altă afirmaţie halucinantă pe care ar fi făcut-o în legătură cu femeile din Cecenia.

Reclamă

Acolo poţi să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu aşa ceva, dar mi se pare că ei îşi păstrează nişte tradiţii cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viaţă! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noştri au alte exemple în viaţă şi altă educaţie. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”, a fost afirmaţia a lui Daniel Pancu care a stârnit revoltă.

Nu sunt de acord să moară oameni, am spus doar că sunt un popor naționalist, mi-a plăcut ce am văzut acolo, cum se comporta, stilul lor de viață. Jurnaliştii au mai schimbat, n-am fost înţeles foarte bine. Îmi cer scuze, în situația aceasta cu femeile, dacă au fost interpretate afirmațiile mele. Eu mă refeream strict la omul pe care le-am cunoscut. Nu mă interesează conflictele, sunt total împotriva morții oamenilor„, a precizat, ulterior, Daniel Pancu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și