Închide meniul

Daniel Pancu, gest impresionant pentru victimele tragediei din Turcia: „Întreaga sumă va merge la victimele dezastrului”

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 16:38

Reclamă
Daniel Pancu, gest impresionant pentru victimele tragediei din Turcia: Întreaga sumă va merge la victimele dezastrului”

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu, într-o conferință / as.ro

Daniel Pancu a făcut un gest impresionant pentru victimele tragediei din Turcia. În urma cutremurelor din Siria şi Turcia, peste 17.000 de oameni şi-au pierdut viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga lume a rămas șocată de dezastrul care a lovit poporul turc, iar Daniel Pancu, fost jucător la Besiktas și Bursaspor, a decis să se implice.

Daniel Pancu, gest impresionant pentru victimele tragediei din Turcia: „Întreaga sumă va merge la victimele dezastrului”

Fostul atacant a anunțat pe conturile sale de socializare că va scoate la licitație perechea de mănuși pe care a purtat-o în meciul dintre Besiktas și Fenerbahce din 2005. Atunci Pancu a fost nevoit să intre în poarta lui Besiktas.

Fostul internațional a anunțat că întreaga sumă de bani obținută va fi donată pentru a ajuta victimele dezastrului din Turcia.

„Daniel Pancu scoate la licitație mănușile pe care le-a purtat când a fost nevoit să intre în poartă la meciul dintre Fenerbahce și Besiktas disputat în 2005. Toate veniturile din licitație vor fi folosite pentru victimele cutremurului”, este anunțul făcut pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cansel Kemiksiz (@turquinhack)

Daniel Pancu a purtat tricoul celor de la Besiktas în 80 de meciuri oficiale, înscriind 16 goluri în perioada 2002-2006. A reușit să câștige titlul chiar în primul săusezon pentru formația din Istanbul. Atacantul a mai evoluat în Turcia la Bursaspor, în sezonul 2006/2007.

Fotbaliștii din Turcia, marcați pe viață după cutremurele devastatoare: „Fiul meu mi-a spus că un monstru ne ia casa!”/ „Am scăpat de moarte!”

Fotbaliștii din Turcia sunt marcați pe viață după cutremurele devastatoare din Turcia. Doi jucători de la Kasimpașa și Gaziantep au făcut dezvăluiri teribile despre clipele de groază prin care au trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul echipei Gaziantep, Angelo Sagal, şi jucătorul Stephane Bahoken, de la Kasimpaşa, au povestit pentru presa internaţională cum au trăit cutremurul devastator din Turcia, informează news.ro.

“A fost înspăimântător. Era ora 04.00. Dormeam. Ne-am trezit imediat. Mi-am luat soţia şi copiii. Ne-am pus în pragul uşii. Am simţit cutremurul diferit de cel din Chile, din 2010. A început liniştit, dar apoi s-a intensificat. Am simţit că se zguduia foarte tare casa. Fiul meu de 4 ani mi-a spus că un monstru ne ia casa”, a spus Sagal pentru presa din Chile, potrivit Milliyet.

Stephane Bahoken, de la Kasimpaşa, se afla la Hatay împreună cu colegii săi, ei jucând duminică un meci în prima ligă din Turcia, cu Hatayspor.

“În jurul orei 04.00, a început să se zguduie hotelul. Eu dormeam şi brusc am simţit că mi se zguduie patul. Au început să spargă geamurile şi dulapurile din camera mea. Am simţit cu fiecare clipă care trecea cum cutremurul se intensifica. Probabil a durat mai puţin de un minut, dar l-am simţit de parcă a fost cel puţin 5-6 minute. Am avut noroc pentru că hotelul nostru este unul rezistent la cutremure. M-am ţinut strâns de pat şi am aşteptat să se termine. Apoi mi-am strâns lucrurile şi am plecat împreună cu colegii mei. Unii au ieşit cu picioarele goale. Când am ieşit din hotel şi am văzut clădirle prăbuşite m-am gândit că şi hotelul nostru se putea prăbuşi peste noi. Puteam să murim. Am scăpat de moarte”, a afirmat Bahoken, potrivit haberler.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și