Închide meniul

Dănuţ Lupu a anunţat cât va ispăşi din condamnarea de 7 luni şi 10 zile de închisoare: „Aşa spune legea!”. Cât va sta după gratii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 12:04

Dănuţ Lupu a anunţat cât va ispăşi din condamnarea de 7 luni şi 10 zile de închisoare: „Aşa spune legea!. Cât va sta după gratii

Dănuţ Lupu a anunţat cât va ispăşi din condamnarea de 7 luni şi 10 zile de închisoare

Dănuţ Lupu va ajunge după gratii / Hepta

Dănuţ Lupu a anunţat cât va ispăşi din condamnarea de închisoare cu executare primită după ce a condus fără permis. Fostul internaţional român a primit 7 luni şi 10 zile de închisoare, dar va sta o perioadă mai scurtă după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupu a avut o primă reacţie după ce a primit sentinţa definitivă. Fostul jucător de la Dinamo şi Rapid era aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova, dar nu este în ţară. Acesta a anunţat că se întoarce în România la finalul săptămânii.

Dănuţ Lupu a anunţat cât va ispăşi din condamnarea de 7 luni şi 10 zile de închisoare

Dănuţ Lupu a dezvăluit că va beneficia de un articol din lege şi că va sta în închisoare aproximativ 3 luni.

Eu sunt de acord ca Justiţia să dea exemple, dar dă un exemplu care chiar a făcut ceva. Eu stau şi mă gândesc acum altfel. Îmi spunea un prieten: ‘Statul Român cheltuie mai mulţi bani cu tine în cele 4 luni decât cu o amendă penală’. Eu voi face în jur de 1 treime. Aşa spune legea. Nu erau mai câştigaţi dacă îmi dădeau o amendă penală?

Eu voi face aproximativ 3 luni. Eu am o vorbă, nici la duşmani nu îmi doresc să ajungă la puşcărie. Nu îmi fac griji pentru mine, îmi fac pentru familie. O să o las pe soţie să plece mai repede şi vin pe urmă eu în ţară„, a declarat Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Reclamă

Lupu nu mai are permis de 20 de ani. Acesta a încercat de mai multe ori să îl ia, dar a picat de mai multe ori la proba teoretică. În 2001, Dănuţ Lupu a fost prins la volan cu o alcoolemie mult peste limită, iar magistraţii au decis să îi anuleze documentul.

Dănuţ Lupu a jucat în trei mandate pentru Dinamo şi a reuşit eventul în 1990. Fostul internaţional are un titlu şi cu Rapid, în 1999. A mai jucat pentru Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Brescia şi Hapoel Tzafririm Holon.

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare

Dănuţ Lupu a primit pedeapsa în cazul în care a fost prins conducând fără permis. Acesta justificase infracţiunea pe care a comis-o prin faptul că nu a găsit un taxi.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, preciza Dănuţ Lupu.

Judecătorii nu au ţinut cont de explicaţiile fostului dinamovist şi l-au condamnat definitv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Dănuţ Lupu ar fi trebuit să se predea astăzi autorităţilor.

CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge Apelul inculpatului Dănuț Lupu.

02.10.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: S2 C6 A
Tip solutie: Respins apel
Solutia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.
Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul în care Dănuț Lupu a fost condamnat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și