Închide meniul

Dănuţ Lupu, apel către tineri după ce a fost condamnat la închisoare: „Nu mai urcați fără permis și băuți la volan”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 19:42

Dănuţ Lupu, apel către tineri după ce a fost condamnat la închisoare: „Nu mai urcați fără permis și băuți la volan

Dănuţ Lupu, apel către tineri după ce a fost condamnat la închisoare

Dănuţ Lupu / Hepta

Dănuţ Lupu, apel către tineri după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul internaţional are o condamnare în primă instanţă la 7 luni şi 10 zile pentru că a condus fără permis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, la Curtea de Apel, unde se judecă recursul la condamnarea la închisoare a fostului fotbalist, Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face.

Dănuţ Lupu, apel către tineri după ce a fost condamnat la închisoare

Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic. 

(n.r. dacă e de acord ca şoferii prinşi băuţi la volan să aibă permisul suspendat 10 ani și mașina confiscată) Da, fiindcă pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit.

(n.r. de ce s-a urcat la volan fără permis de conducere) M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Reclamă

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a spus Dănuț Lupu.

Dănuţ Lupu, un nou termen în procesul în care a fost condamnat la închisoare! Procurorul nu cedează: „Nu poate evita închisoarea”

Dănuţ Lupu, un nou termen în procesul în care a fost condamnat la închisoare! Fostul jucător al lui Dinamo şi al lui Rapid a cerut în instanţă schimbarea deciziei de condamnare la închisoare cu executare într-una în care să primească o amendă penală.

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare după ce a fost prins de poliţişti de mai multe ori că a condus fără permis.

Reclamă 4 / 0/3

Instanţa a amânat decizia până la data de 2 octombrie în cazul apelului depus de Dănuţ Lupu la Curtea de Apel. Procurorul se menţine pe poziţie şi susţine că Dănuţ Lupu nu poate evita închisoare în acest caz.

„Inculpatul nu poate evita închisoarea”

„Inculpatul nu poate evita închisoarea”, a spus procurorul de caz. „Ce vrea Dumnezeu!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru prosport.ro după ieşirea din sala de judecată.

Dănuţ Lupu a justificat infracţiunea pe care a comis-o prin faptul că nu a găsit un taxi sau Uber. „Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, preciza Dănuţ Lupu în declaraţia dată.

Nu există altă pârghie sau portiță decât detenția. Inculpatul nu poate evita închisoarea, apelul este nefondat și solicit respingerea”, a susţinut procurorul de caz în fața judecătorului de la Curtea de Apel, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și