Închide meniul
Video

Dănuţ Lupu, aşteptat pe aeroport şi de protestatarul „Ceauşescu”: „Staţi, doamna, că nu vi-l furăm”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2023, 21:05

Dănuţ Lupu, aşteptat pe aeroport şi de protestatarul "Ceauşescu"

Marian Moroşanu şi Dănuţ Lupu / colaj Facebook, Antena Sport

Dănuţ Lupu a fost aşteptat pe aeroport, în afară de oamenii legii, şi de protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut drept „Ceauşescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Moroşanu i-a pus două întrebări lui Dănuţ Lupu, la care fostul dinamovist şi rapidist nu a răspuns. Dănuţ Lupu era dus în cătuşe spre maşina poliţiei.

Dănuţ Lupu, aşteptat pe aeroport şi de protestatarul „Ceauşescu”: „Staţi, doamna, că nu vi-l furăm”

Sunteţi ok? Toate bune?”, l-a întrebat Marian Moroşanu pe Dănuţ Lupu. Cineva i-a cerut lui Marian Moroşanu să se dea la o parte pentru ca Dănuţ Lupu să treacă, însoţit de oamenii legii.

Faceţi loc”, i s-a spus lui Marian Moroşanu. „Staţi, doamna, că nu vi-l furăm, doamna”, a replicat celebrul protestatar.

Marian Moroşanu este prezent la toate cazurile de arestări ale unor oameni cunoscuţi. Moroşanu a fost prezent şi când Victor Piţurcă a dat declaraţii la DNA. Ulterior fostul selecţioner şi fiul său, Alex Piţurcă, aveau să fie reţinuţi pentru 24 de ore.

Reclamă

Marian Moroşanu a avut un conflict şi cu fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. „Ceauşescu” acuza că a fost lovit de Dumitru Dragomir.

Ce urmează pentru Dănuţ Lupu, la penitenciarul Rahova, după ce a fost „săltat” de poliţişti pe aeroport

Se ştie ce urmează pentru Dănuţ Lupu, după ce a fost „săltat” de poliţişti de pe aeroport. Fostul internaţional român are de ispăşit o condamnare de şapte luni şi zece zile de înshisoare cu executare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis.

Dănuţ Lupu a primit verdictul judecătorilor în Dubai, acolo unde era la tratament. Acesta fusese pus pe lista urmăriţilor şi a revenit în ţară. A fost aşteptat de oamenii legii şi încătuşat. Va fi dus la penitenciarul Rahova.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător, campion cu Dinamo şi Rapid, nu a oferit nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi la aeroport. Pentru el urmează cea mai grea perioadă din viaţa lui. Va fi băgat în carantină timp de 21 de zile şi trebuie să respecte o procedură extrem de strictă înainte să ajungă în celulă cu alţi condamnaţi.

Potrivit legii, Lupu trebuie să stea trei săptămâni în carantină, aceasta fiind o măsură de prevenţie. În cele 21 de zile se va afla exact care este starea de sănătate a lui. Va fi ţinut la izolare şi i se vor face toate analizele. Fostului internaţional îi vor fi permise vizitele avocatului şi familiei.

În perioada de carantină, Dănuţ Lupu va avea parte de consiliere psihologică şi i se va studia comportamentul şi personalitatea. Se doreşte „formularea diagnosticului si prognozei criminologice, precum si gradul de adaptabilitate la privarea de libertate”.

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl ajute!

(Reporter: Prietenul dumneavoastră, Dănuţ Lupu, acum probabil este în drum spre închisoare…) Da, îmi pare rău pentru el, dar el întotdeauna a fost aşa… nu te joci! Nu a învăţat nimic. Îmi pare rău pentru el, chiar nu merită. Mai ales că are şi probleme de sănătate, nu avea nevoie.

Trebuie să fii mai atent, nu te poţi juca. Nu mai e ca pe vremea noastră, când făceam ce voiam şi nu că ne luau carnetul, ne conduceau ei maşina când era… nu ai voie să faci, trebuie un pic respect. Suntem şi noi oameni, suntem supuşi greşelii şi plătim când greşim”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și