Închide meniul

Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo: „Îl arunci ca pe o măsea stricată?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2023, 12:06

Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo: „Îl arunci ca pe o măsea stricată?

Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo

Gigi Becali şi Dănuţ Lupu / Colaj Hepta

Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo, în ziua în care fostul internaţional a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Patronul FCSB-ului a anunţat că îi sare în ajutor şi a pus tunurile pe şefii clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare, după ce a fost prins fără permis la volanul unui autoturism. Fostul internațional a menționat faptul că a comis infracțiunea pentru că nu a găsit un taxi. Lupu a primit decizia definitivă în Grecia. A fost pus pe lista urmăriţilor general.

Gigi Becali s-a revoltat după ce Dănuţ Lupu a fost dat afară de la CS Dinamo

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl angajeze la FCSB şi că va întocmi formalităţile necesare pentru a-l scoate, pe timpul zilei, din închisoare.

El a fost fotbalist la Dinamo şi ai văzut că Miliţia s-a debarasat. Eu acum îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate în regim deschis. Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă. Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?

În viaţă, când omul e la suferinţă, trebuie să îl ajuţi. Orice ar face omul. Asta în primul rând. Şi în al doilea rând m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă. Dacă era un infractor de drept comun, da domnule, îi strică imaginea. A condus fără carnet şi să îl arunci ca pe o măsea stricată… ai văzut ce face Miliţia? L-a aruncat, i-a deschis contractul de muncă.

Reclamă

La o glorie a ta să desfaci contractul de muncă, în loc să îl ajuţi? Lupu a condus şi el fără carnet… va sta 3 luni jumătate, poate 4. Poate să câştige câteva zile, cam 5-6 zile dacă îi fac regim mai mult, să muncească 10 ore. Poate să scrie şi o carte, pentru că cu cărţile mai mege. Se poate, poţi să faci doar 2 cărţi pe an. Nu îţi mai dă 30 de zile, îţi dă numai 20 şi ceva de zile. Lasă că le ştiu eu pe astea„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Sportiv Dinamo a dezvăluit faptul că Dănuț Lupu nu va mai fi angajatul clubului, din cauza faptului că a fost condamnat la închisoare.

Contractul domnului Dănuț Lupu va înceta de drept deoarece el nu mai poate presta activitatea stipulată în contract. Nu facem alte comentarii, deoarece este o problemă pe care o are în viața privată, nu este legată de activitatea din cadrul clubului Dinamo”, a spus purtătorul de cuvânt al CS Dinamo, Sandu Enciu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuţ Lupu se aştepta ca şefii lui CS Dinamo să îi rezilieze contractul.

Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul. Și acolo am foarte mulți prieteni pe care îi cam încurcam”, a spus fostul internațional, pentru fanatik.ro.

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare

În data de 16 februarie, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea fostului jucător la 7 luni şi 10 zile de închisoare.

Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală şi art. 335 alin. 2 Cod penal, cu aplic. art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul LUPU DĂNUŢ (….) la o pedeapsă de 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În baza art. 88 alin. 3 Cod penal, revocă amânarea aplicării pedepsei de 6 luni închisoare stabilită prin Sentinţa penală nr. 139/05.02.2020, pronunţată de Judecătoria Focşani în dosarul 11059/231/2019, definitivă prin Decizia penală nr. 643/A/23.07.2020 a Curţii de Apel Galaţi, şi dispune aplicarea şi executarea pedepsei de 6 luni închisoare. În baza art. 88 alin. 3 ultima teză Cod penal şi art. 38 alin.1 Cod penal rap. la art. 39 alin.1 lit. b Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 6 luni închisoare, la care se adaugă sporul obligatoriu de o lună şi 10 zile închisoare (o treime din pedeapsa aplicată prin prezenta), pedeapsa rezultantă pe care o va executa inculpatul LUPU DĂNUţ fiind de 7 luni şi 10 zile închisoare.

În baza art. 60 Cod penal, pedeapsa urmează a fi executată în regim de detenţie. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen., obligă inculpatul la plata către stat a cheltuielilor judiciare în cuantum de 1000 lei, dintre care suma de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare stabilite prin actul de sesizare a instanţei. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei sentinţe penale. Soluţionată în şedinţă publică şi pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 16.02.2023”.

Lupu a contestat hotărârea, iar luni Curtea de Apel i-a respins apelul.

Soluţia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.

Reclamă

Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și