Închide meniul

Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 17:55

Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal

Dănuț Lupu / AS.ro

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal! Fostul internațional român va fi eliberat din închisoare, dar a primit o nouă lovitură uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător a primit aviz favorabil din partea Judecătoriei Sectorului 5 și va fi eliberat mai repede din închsioare. Acesta a primit inițial pedeapsa de 7 luni și 10 zile, pentru conducere repetată fără permis, însă a efectuat 5 luni din aceasta.

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal

Chiar dacă va fi eliberat din închisoare, Dănuț Lupu are din nou emoții. Potrivit informațiilor oferite de romaniatv.net, procurorii de la Parchetul Capitalei îl acuză din nou pe fostul internațional.

Aceștia s-au legat de un moment petrecut pe data de 18 iunie 2022, atunci când Dănuț Lupu a condus din nou fără permis, carnetul acestuia fiind anulat în anul 2001. Acuzația este cu mult mai gravă, având în vedere că la momentul respectiv Lupu mai avea 2 dosare penale deschise, pentru aceași faptă.

În acest dosar penal mai sunt implicați și soția lui Dănuț Lupu, Mihaela, dar și un prieten al acestuia, Teodor Eremia. Potrivit anchetatorilor, femeia și prietenul lui Lupu au mințit la declarații și au ascuns faptul că fostul internațional se afla la volan.

Reclamă

Totodată, Judecătoria care l-a eliberat mai devreme pe Lupu i-a transmis și un avertisment, care poate fi revăzut în decizia comunicată pe data de 7 martie:

”Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni”, este avertismentul primit de Lupu.

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate”

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare este ACSFC Dinamo. Fostul fotbalist va lucra pentru clubul Dinamo deţinut de Nicolae Badea.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de a fi condamnat, Dănuţ Lupu a fost director sportiv la clubul Dinamo deţinut de Ministerul de Interne.

Clubul lui Badea se află în Liga a 4-a, în timp ce CS Dinamo, clubul Ministerului de Interne, se află în Liga a 3-a.

”Da, este corect, va fi director sportiv la FC Dinamo, la Liga 4. (n.r. Practic, îi săriți în ajutor) Ne rezolvăm o necesitate a noastră”, a declarat Nicolae Badea pentru iamsport.ro.

”Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Dănuţ Lupu în sala de judecată, în decursul zilei de 7 martie.

Fostul fotbalist a primit acceptul de a ieşi din închisoare. Dănuţ Lupu mai are însă de aşteptat, decizia instanţei nefiind definitivă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și