Închide meniul

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 martie 2024, 18:37

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate

Dănuţ Lupu, prima reacţie după ce eliberarea din închisoare

Dănuţ Lupu / Hepta

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare este ACSFC Dinamo. Fostul fotbalist va lucra pentru clubul Dinamo deţinut de Nicolae Badea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a fi condamnat, Dănuţ Lupu a fost director sportiv la clubul Dinamo deţinut de Ministerul de Interne.

Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate”

Clubul lui Badea se află în Liga a 4-a, în timp ce CS Dinamo, clubul Ministerului de Interne, se află în Liga a 3-a.

Da, este corect, va fi director sportiv la FC Dinamo, la Liga 4. (n.r. Practic, îi săriți în ajutor) Ne rezolvăm o necesitate a noastră”, a declarat Nicolae Badea pentru iamsport.ro.

Mi-am îndeplinit fracția, regret fapta și doresc sa mă întorc acasă alături de ai mei”, a spus Dănuţ Lupu în sala de judecată astăzi.

Reclamă

Fostul fotbalist a primit acceptul de a ieşi din închisoare. Dănuţ Lupu mai are însă de aşteptat, decizia instanţei nefiind definitivă.

Dănuţ Lupu va fi eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei

Dănuţ Lupu a primit dreptul de a fi eliberat din închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă. Dacă hotărârea instanţei nu va fi contestată, Dănuţ Lupu va putea fi eliberat din închisoare.

Procurorii pot să conteste decizia în termen de 3 zile. Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare, dar a efectuat 5 luni din sentinţă şi poate fi eliberat condiţionat.

Reclamă 4 / 0/3

Tip soluţie: Soluţionare
Soluţia pe scurt: În baza art. 587 Cod procedură penală şi art. 95 din Legea nr. 254/2013, admite propunerea de liberare condiţionată formulată cu privire la persoana condamnată LUPU DĂNUŢ. În baza art. 100 Cod penal, dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate de sub puterea m.e.p.î. nr. 134/2023 emis în baza st. pen. nr. 79/2023 a Judecătoriei Cornetu, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 7 luni şi 10 zile închisoare, dacă nu este arestat în altă cauză. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi 17.05.2024 constituie termen de supraveghere.

Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că a fost asistat juridic de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 07.03.2024”, se arată în Hotarârea 651/2024 07.03.2024.

Dumitru Dragomir sărea în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”

Dumitru Dragomir anunţa anterior că sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid care a ajuns după gratii în luna octombrie. A ţinut să afirme că, de îndată ce fostul internaţional va fi eliberat, va face tot ce depinde de el pentru a-l face să depăşească marea încercare a vieţii.

Își face detenția. Va ieși un om curat. Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir pentru iamsport.ro.

„Sunt cam singurul jucător din generaţia mea care am rămas însurat cu prima soţie. Din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie, de ziua ei de naştere… de aia am ales să vin sâmbătă sau duminică (n.r. a izbucnit în plâns). Câteodată şi oamenii mari mai plâng. Nu prea am răspuns la telefon (n.r. plânge). Am primit foarte multe mesaje, le mulţumesc tuturor celor care mă încurajează.

Astea sunt legile în România, dacă au considerat că sunt un pericol public, ce să fac? Eu trebuie să mă duc să mă predau în 6 ore. Eu sunt plecat de o săptămână din ţară, o să vin zilele următoare. Dacă eu sunt plecat şi dovedesc că am plecat să îmi fac nişte analize, sănătatea unui om e mai importantă. Nu pot să vin decât sâmbătă sau duminică, mă vor aştepta oricum cu flori la aeroport. Glumesc acum”, spunea Dănuţ Lupu la fanatik.ro după decizia condamnării la închisoare cu executare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și