Închide meniul

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova. Soţia nu îl vizitează în închisoare! Aşteaptă ajutorul lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 13:52

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova. Soţia nu îl vizitează în închisoare! Aşteaptă ajutorul lui Gigi Becali

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova

Dănuţ Lupu, în timpul unui interviu/ Captură Digi Sport

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova. Fostul internaţional a ajuns în îchisoare după ce a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de închisoare cu executare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion cu Dinamo şi Rapid trece prin clipe grele. Lupu urmează să iasă din carantină şi să afle exact ce regim de executare al pedepsei va avea. Va fi şi mutat în celulă cu alţi deţinuţi.

Dănuţ Lupu s-a prăbuşit emoţional la Penitenciarul Rahova

Chiar dacă nu s-a predat imediat după aflarea verdictului judecătorilor, Dănuţ Lupu continuă să spere că va primi un regim deschis. Astfel ar putea fi ajutat de Gigi Becali şi să fie angajat la FCSB. Pe durata condamnării, ziua ar putea să stea la baza clubului din Berceni. Latifundiarul din Pipera s-a ţinut de cuvânt şi ar fi întocmit deja formalităţile.

Trimit o mașină, îl ia pe Lupu dimineață la ora 07:00, îl duce la mine acolo, la Berceni. Taie frunze la câini, ce să facă!„, spunea Gigi Becali când a fost întrebat ce o să facă Lupu la FCSB.

Potrivit gândul.ro, care citează surse din interiorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Dănuţ Lupu încă nu a fost vizitat de soţie. Acesta vorbeşte des cu ea la telefon şi plânge de multe ori cu receptorul în mână. Fiul său este cel care l-a vizitat după gratii şi i-a adus pachete cu mâncare.

Reclamă

Starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu nu ar fi una bună. Acesta suferă de diabet şi are nevoie de îngrijiri medicale.

În perioada de carantină, Dănuţ Lupu a avut parte, conform legii, de consiliere psihologică şi i se va studia comportamentul şi personalitatea. Se doreşte „formularea diagnosticului si prognozei criminologice, precum si gradul de adaptabilitate la privarea de libertate”.

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu

Un cunoscut avocat, specializat în drept penal, a dezvăluit că fostul jucător nu va primi o interdicţie la eliberarea condiţionată. În condiţiile date, va sta după gratii aproximativ 3 luni şi jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Asta că este considerat fugar… nu reprezintă o interdicţie în cazul ăsta. Eliberarea condiţionată s-a operat. Nu există o interdicţie. Dacă vor discuta despre condiţiile reabilitării din penitenciar, adică pentru a putea ieşi înainte de termen, sigur că se uită şi judecătorul.

«Bă, ce-ai făcut aici? Ai fugit?», dar omul era plecat, pe bune acuma. Aşa mi se pare că este o mega mizerie ce s-a întâmplat acolo, la fel cum este şi faptul că s-a urcat la volan de 100 de ori fără permis.

Ce exemplu dai în societate? Alţii scap, pe alţii îi bagi la puşcărie. Eu cred că 100% va fi eliberat condiţionat şi teoretic o să stea jumătate din pedeapsă, adică trei luni şi jumătate.

Pe bună purtare şi pe tot, va sta jumătate din pedeapsă. Deci nu va fi la două treimi sau altceva, va fi 1/2″, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și