Închide meniul

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a aflat că nu va beneficia de regim deschis! Explicaţiile unui cunoscut avocat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2023, 19:00

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a aflat că nu va beneficia de regim deschis! Explicaţiile unui cunoscut avocat

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a aflat că nu va beneficia de regim deschis!

Dănuţ Lupu, ridicat de poliţişti de pe aeroport/ AntenaSport

S-a aflat cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a primit o veste teribilă şi a aflat că nu va beneficia de regim deschis. Fostul internaţional are de ispăşit o condamnare de şapte luni şi zece zile, cu executare, pentru că a condus fără permis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu nu s-a predat în ziua în care a primit verdictul judecătorului şi a ajuns la Penitenciarul Rahova, duminică, după ce a fost dat în urmărire generală. Acesta este motivul pentru care nu va putea fi ajutat de Gigi Becali şi angajat la FCSB.

Cât va sta în închisoare Dănuţ Lupu, după ce a aflat că nu va beneficia de regim deschis

Totuşi, Dănuţ Lupu poate răsufla uşurat. Un cunoscut avocat, specializat în drept penal, a dezvăluit că fostul jucător nu va primi o interdicţie la eliberarea condiţionată. În condiţiile date, va sta după gratii aproximativ 3 luni şi jumătate.

Asta că este considerat fugar… nu reprezintă o interdicţie în cazul ăsta. Eliberarea condiţionată s-a operat. Nu există o interdicţie. Dacă vor discuta despre condiţiile reabilitării din penitenciar, adică pentru a putea ieşi înainte de termen, sigur că se uită şi judecătorul.

«Bă, ce-ai făcut aici? Ai fugit?», dar omul era plecat, pe bune acuma. Aşa mi se pare că este o mega mizerie ce s-a întâmplat acolo, la fel cum este şi faptul că s-a urcat la volan de 100 de ori fără permis.

Reclamă

Ce exemplu dai în societate? Alţii scap, pe alţii îi bagi la puşcărie. Eu cred că 100% va fi eliberat condiţionat şi teoretic o să stea jumătate din pedeapsă, adică trei luni şi jumătate.

Pe bună purtare şi pe tot, va sta jumătate din pedeapsă. Deci nu va fi la două treimi sau altceva, va fi 1/2″, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali anunţase că va întocmi toate formalităţile pentru a-l angaja la FCSB. Astfel, Dănuţ Lupu putea sta după gratii doar pe timpul nopţii. Ziua ar fi lucrat la baza de la Berceni. Din păcate pentru fostul internaţional, această variantă era posibilă doar dacă şi-ar fi ispăşit pedeapsa în regim deschis.

Reclamă 4 / 0/3

Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă. Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?„, declarase Gigi Becali.

Reacţia lui Gică Hagi după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare

Gică Hagi a reacţionat după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare. „Regele” a transmis un mesaj de susţinere a lui Dănuţ Lupu. Gică Hagi a reacţionat după ce Dănuţ Lupu a ajuns la închisoare. „Regele” a transmis un mesaj superb, de susţinere a lui Dănuţ Lupu.

200%, deci 200% (n.r.: îi pare rău). E un fost coleg de-al meu, cu care am stat împreună. Îmi pare nespus de rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta.

Trece printr-o perioadă pe care nimeni nu o dorește. Nimeni! E ultimul lucru la care se gândește fiecare: ‘Aoleu, să nu ajung acolo’.

Îmi pare foarte rău. Sper să treacă peste lucrul ăsta foarte rapid. Să vină, să fie liber, să iasă și să fie cu noi. Nu, niciodată (n.r.: nu a avut ceva cu Dănuţ Lupu). Ce să am? Am fost colegi, am jucat, am fost câteodată rivali. Pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu am avut nimic, niciodată. Respect total, o zic fără nicio problemă. Am spus că nu mă supăr pe niciun coleg de-al meu.

Fiecare e liber să zică, nu înseamnă că e și adevărat. Fiecare poate să zică lucruri, fiecare poate să comenteze în felul lui, fiecare e liber. Eu n-am cum să mă supăr niciodată pe un fost coleg.

Îi doresc să treacă foarte repede și să aibă puterea să treacă peste. Să fie liber și să muncească pentru fotbal, să facă lucruri pentru fotbal”, a spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și