Închide meniul

Darijo Srna, reacție vehementă după ce rușii s-au plâns că au fost excluși din fotbalul european. „Să meargă să la Mariupol și Bucha!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 mai 2022, 17:57

Darijo Srna, reacție vehementă după ce rușii s-au plâns că au fost excluși din fotbalul european. „Să meargă să la Mariupol și Bucha!

Darijo Srna a fost căpitan la Șahtior Donețk

Profimedia

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Darijo Srna, reacție vehementă după ce rușii s-au plâns că au fost excluși din fotbalul european

Darijo Srna, fostul mare jucător de la Șahtior Donețk, a criticat conducătorii cluburilor de fotbal din Rusia, care s-au plâns că echipele lor au fost excluse de UEFA din cupele europene, în contextul războiului declanşat de Vladimir Putin în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Srna i-a sfătuit pe rușii care se împotivesc sancțiunilor să vină în Ucraina și să vadă cu proprii ochi dezastrul produs de armata lui Vladimir Putin.

Darijo Srna, reacție vehementă la adresa cluburilor din Rusia

„I-aș sfătui să vină în Ucraina, să meargă la Mariupol, Bucha, Cernihiv. Totul va fi clar atunci. În al doilea rând, cluburile rusești pot urmări Liga Campionilor la televizor”, a spus Darijo Srna, conform sport.ua.

Reclamă

UEFA a anunţat luni că niciun club rus nu va participa în cupele europene în sezonul viitor. Rusia este, de asemenea, exclusă de la următorul EURO feminin (6-31 iulie) şi va fi înlocuită de Portugalia. După ce Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei, FIFA şi UEFA au anunţat suspendarea cluburilor şi a echipelor naţionale ale Rusiei din competiţiile internaţionale.

În acest weekend, Zenit a câştigat cel de-al 9-lea titlu în Rusia şi al 4-lea consecutiv. Oficialii clubului din Sankt Petersburg, al cărui fan este chiar Vladimir Putin, sperau să primească acceptul de a evolua în UEFA Champions League. Decizia luată de forul continental nu îi pică deloc bine liderului de la Kremlin.

Reclamă

Ruşii vor ca echipele lor să fie înscrise în Asian Football Confederation

Ruşii vor ca echipele lor să fie înscrise în Asian Football Confederation, forul fotbalistic din Asia. Acest plan a fost dezvăluit de politicianul Dmitry Pirog, care este un fost boxer.

”Cred că a venit timpul să luăm serios în considerare mutarea la asociația fotbalistică din Asia”, care este membru în Duma de Stat din partea partidului Rusia Unită, formaţiune ce îl susține pe Vladimir Putin.

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului din Ucraina. Iran, adversara naţionalei antrenate de Valery Karpin, este calificată la Campionatul Mondial din Qatar. De asemenea, confruntarea va fi transmisă la TV.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul cu Iran ar urma să aibă loc pe 2 iunie, dacă federaţia de la Moscova va obţine acceptul FIFA pentru organizare.

„Iranul este o echipă bună. Ar fi grozav atât pentru noi, cât și pentru ei. Un test important, fanii o să poată urmări naționala la TV, se vor bucura. Văd doar aspecte pozitive”, a transmis Alexander Samedov, fost internaţional rus, citat de sport-express.ru.

Iran este calificată la Campionatul Mondial din Qatar şi face parte din grupa B, alături de Anglia, SUA şi o echipă venită din play-off.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele