Închide meniul

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului! Adversara este calificată la Campionatul Mondial din Qatar: „Va fi la TV!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 17:04

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului! Adversara este calificată la Campionatul Mondial din Qatar: „Va fi la TV!

Cluburile şi echipele naţionale ale Rusiei, suspendate de FIFA şi UEFA

Profimedia

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului din Ucraina. Iran, adversara naţionalei antrenate de Valery Karpin, este calificată la Campionatul Mondial din Qatar. De asemenea, confruntarea va fi transmisă la TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei, FIFA şi UEFA au anunţat suspendarea cluburilor şi a echipelor naţionale ale Rusiei din competiţiile internaţionale.

Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului

Rusia va disputa primul meci după declanşarea războiului din Ucraina. Duelul cu Iran ar urma să aibă loc pe 2 iunie, dacă federaţia de la Moscova va obţine acceptul FIFA pentru organizare.

Iran este calificată la Campionatul Mondial din Qatar şi face parte din grupa B, alături de Anglia, SUA şi o echipă venită din play-off.

„Iranul este o echipă bună. Ar fi grozav atât pentru noi, cât și pentru ei. Un test important, fanii o să poată urmări naționala la TV, se vor bucura. Văd doar aspecte pozitive”, a transmis Alexander Samedov, fost internaţional rus, citat de sport-express.ru.

Reclamă

Oleg Protasov a răbufnit: „Sportivii ruși merită să fie pedepsiți, să fie excluși din sport!”

Oleg Protasov (58 ani) a răbufnit la adresa sportivilor ruşi şi cere excluderea acestora din toate sporturile, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Actualul vicepreședinte al Federației Ucrainene de Fotbal, fost antrenor la Steaua (2005) și Astra Giurgiu (2014-2015), cere măsuri dure după ce trupele lui Vladimir Putin au invadat Ucraina.

„Sportivii din Rusia merită tot ceea ce primesc. Nu poate fi spus că fotbalul și sportul în general sunt în afara politicii. Dacă ești un sportiv de top, trebuie să faci un pas în față și să spui: “Nu sunt de acord cu asta, cred că este un război și este ceva greșit”. Dar ei susțin aceste lucruri, prin tăcerea lor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu spui nimic, atunci ești de acord cu tot ce se întâmplă. Din acest motiv, sportivii ruși merită să fie pedepsiți, să fie excluși din sport, la care se adaugă celelalte sancțiuni și probleme. Toată lumea ar trebui să simtă gustul înfrângerii care îi așteaptă”, a spus Oleg Protasov, citat de sport.ua.

Recomandări
  • Rusia va disputa primul meci de la declanșarea războiului
  • Adversara este calificată la Campionatul Mondial din Qatar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și