Închide meniul

David Popovici a anunțat ce sumă uriașă a strâns din donații, pentru cauza nobilă pentru care luptă: „Un bine mai mare!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 11:21

Reclamă
David Popovici a anunțat ce sumă uriașă a strâns din donații, pentru cauza nobilă pentru care luptă: Un bine mai mare!”

David Popovici a anunțat ce sumă uriașă a strâns din donații, pentru cauza nobilă pentru care luptă

David Popovici/ Profimedia

David Popovici a anunțat ce sumă uriașă a strâns din donații, pentru cauza nobilă pentru care luptă. Campionului olimpic de la Paris i-au fost depășite așteptările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a anunţat că a fost depăşită suma pe care şi-a propus să o strângă pentru construira unei case pentru 11 copii cu dizabilităţi. El a anunţat că s-a strâns suma de 123.727 de euro, din 5905 de donaţii.

David Popovici a anunțat ce sumă uriașă a strâns din donații, pentru cauza nobilă pentru care luptă

Vă mulţumesc pentru generozitate, cu adevărat sunteţi mulţi alături de mine şi de copii!. Chiar dacă am depăşit suma pe care mi-am propus să o strâng, fiecare donaţie în plus mai pune o cărămidă la casa lor, iar în tragerea la sorţi pentru echipamentul meu de premiere vor intra toate donaţiile făcute până la finalul zilei de 9 octombrie. Haideţi aşadar să fim şi mai mulţi – şi buni, pentru un Bine mai mare!“, a scris David Popovici, pe Facebook.

Joi, campionul olimpic anunţase că a decis să contribuie la construirea unei case pentru 11 copii cu dizabilităţi: Raluca, Horaţiu, Cosmin, Aura, Marcu, Vlad, Cezar, Alecu, Sara, Corina şi Adela.

Mai sunt 7 zile în care puteţi face o donaţie de minim 50 de lei pe ambasadorpentruacasa.ro/david şi intraţi automat în tragerea la sorţi pentru echipamentul pe care l-am purtat pe podium, la JO de la Paris, anul acesta. Voi fi onorat să îl ofer chiar eu, câştigătorului. Alături de Amalia Enache, Mihai Morar, Marius Manole, Alexandru Tomescu şi Hope and Homes for Children Romania am decis să punem fundaţia şi să ridicăm acoperişul unei case pentru Raluca, Horaţiu, Cosmin, Aura, Marcu, Vlad, Cezar, Alecu, Sara, Corina şi Adela”, notase Popovici pe Facebook.

Reclamă
Reclamă

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi

Întrebat despre iniţiativa sa, David Popovici a declarat că şi-a donat echipamentul pentru a convinge mai multă lume să se alăture acestei cauze. De asemenea, persoana care va câştiga echipamentul campionatului olimpic îl va primi chiar de la David Popovici:

„Trebuie să îi ajutăm și pe ei să ducă o viață normală și să se integreze. Sunt 11 copiii cu dizabilități severe și provin din sistem și înainte să aibă ocazie să se apuce de un sport trebuie să aibă o casă, tocmai de aceea e necesar să aibă acest acasa. Eu m-am înhămat să strâng un sfert din sumă și până acum am reușit un procent de 60%.

Am ales să îmi ofer echipamentul de premiere pentru a-i face pe oameni să doneze și se va face o tragere la sorți pentru ca cineva să îl primească. Îl voi înmâna personal.

Reclamă

Cred că e o dorință și a datorie a fiecăruia dintre noi să facă bine pe cât poate, nu știu de unde am dorința de a mă implica, e doar…mi-e jenă doar să înot, mă bucur că înseamnă ceva pentru oamenii care mă susțin. Vă îndemn să faceți bine”, a declarat David Popovici, la digi24.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:23

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după revenirea la Rangers! Cât va lipsi de pe teren

13:22

Mircea Lucescu a adus un nou membru în staff-ul de la naţionala României

12:54

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: „Nu a ascultat ce a spus lumea!”

12:31

Sabrina Ionescu s-a calificat cu New York Liberty în finala WNBA

12:30

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB! Jucătorul din Liga 1 pe care a pus ochii: „Îmi place!”

12:23

Gigi Becali, anunţ bombă despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB: „Dacă nu a dat banii, îi dau eu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și