Închide meniul

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2024, 22:57

Reclamă
Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: "Mi-e jenă doar să înot"

David Popovici, la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia

Iată ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi. Campionul olimpic de la Paris a început o campanie prin care vrea să strângă suma de 115.000 de euro alături de Fundaţia Hope and Homes for Children.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a anunţat că îşi va dona echipamentul pe care l-a purtat în probele de la Jocurile Olimpice de la Paris pentru a strânge suma de 115.000 de euro.

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

Întrebat despre iniţiativa sa, David Popovici a declarat că şi-a donat echipamentul pentru a convinge mai multă lume să se alăture acestei cauze. De asemenea, persoana care va câştiga echipamentul campionatului olimpic îl va primi chiar de la David Popovici:

„Trebuie să îi ajutăm și pe ei să ducă o viață normală și să se integreze. Sunt 11 copiii cu dizabilități severe și provin din sistem și înainte să aibă ocazie să se apuce de un sport trebuie să aibă o casă, tocmai de aceea e necesar să aibă acest acasa. Eu m-am înhămat să strâng un sfert din sumă și până acum am reușit un procent de 60%.

Am ales să îmi ofer echipamentul de premiere pentru a-i face pe oameni să doneze și se va face o tragere la sorți pentru ca cineva să îl primească. Îl voi înmâna personal.

Reclamă
Reclamă

Cred că e o dorință și a datorie a fiecăruia dintre noi să facă bine pe cât poate, nu știu de unde am dorința de a mă implica, e doar…mi-e jenă doar să înot, mă bucur că înseamnă ceva pentru oamenii care mă susțin. Vă îndemn să faceți bine”, a declarat David Popovici, la digi24.ro.

Suma record strânsă de David Popovici în primele 24 de ore de la lansarea campaniei

În primele 24 de ore de la lasarea campaniei coordonate de Fundaţia Hopes and Homes for Children, ambasadorul David Popovici a reuşit să strângă o sumă record. Românii au donat 60.000 de euro pentru cauza aleasă de înotător. Anunțul a fost făcut chiar de campionul olimpic pe pagina sa de Instagram.

„Peste 50% în doar 24 de ore! 60.000 de euro. Sunt copleşit şi recunoscător! Fiecare donaţie contează!”, a fost anunțul lui David Popovici, după prima zi de campanie.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și