Închide meniul

David Popovici s-a înscris la Bacalaureat! În ce oraș va susține examenul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 15:30

David Popovici s-a înscris la Bacalaureat! În ce oraș va susține examenul

David Popovici s-a înscris la Bacalaureat

David Popovici, cu tricolorul României / Profimedia Images

David Popovici s-a înscris la Bacalaureat! Faimosul înotător studiază la Colegiului Național George Coșbuc, din București, însă va susține examenul de Bacalaureat în județul Prahova, la Colegiul Național „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici va susține examenul în perioada 11-29 mai, fiind înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului 2023, supranumită „bacalaureatul olimpicilor”.

David Popovici s-a înscris la Bacalaureat

Cunoscutul înotător, în vârstă de 18 ani, s-a înscris la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, din Ploiești, pentru a susține examenul de Bacalaureat, deși este elev la Colegiului Național George Coșbuc, din București. Probele va fi nevoit să le susţină în Vălenii de Munte, anunţă telegrama.ro. Acolo are loc „bacalaureatul olimpicilor”.

Calendarul sesiunii speciale de Bacalaureat 2023:

David Popovici, lecţie de modestie după ce a devenit un star mondial

David Popovici a oferit o lecţie de modestie după ce a devenit un star mondial. Popovici a spus că nu ştie câţi bani câştigă în fiecare lună şi nici nu îl interesează acest aspect pentru a se putea concentra pe peformanţele sportive.

Reclamă

Dezvăluirea lui David Popovici a fost făcută în cadrul ceremoniei în care şi-a prezentat noul sponsor principal.

„Am o relație specială cu atenția și camerele pentru că toate au venit atât de repede într-un timp atât de scurt. Nu m-am așteptat la asta. Pe cât de bun sunt, îmi doresc să fiu și mai bun. Sunt conștient că la pachet cu asta vine atenția, vine succes. Sunt atât de mulți factori care intră în joc. Încerc să mă adaptez la noua mea viață fără a mă schimba. Nu vreau să las nimic să mă schimbe. Vreau să fac cât mai mult bine.

Toți oamenii care mă ajută pot să ateste, nu știu dacă mă credeți, dar puteți întreba pe oricine. Eu nu vreau să știu câți bani fac. Eu nu vreau să știu câți bani câștig pe lună, nu vreau să știu ce premii iau, ce bonusuri am. Tocmai pentru că nu vreau să mă influențeze. Nu știu dacă mi s-ar urca la cap dacă aș ști.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă m-ar schimba. Aleg să nu știu. Am oameni de încredere care se ocupă cu asta. Pentru că am crescut și sunt adult știu că va trebui să mă ocup și eu de asta. Încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult. Am oameni de încredere care se ocupă de negocieri și de toate eventualele parteneriate cărora le dau putere să vorbească în numele meu. Eu încerc să-mi găsesc parteneri puternici din câteva domenii alături de care să împart aceleași principii și valori. De aceea se întâmplă foarte rar să am un partener nou”, a spus David Popovici, în cadrul unui eveniment.

Recomandări
  • David Popovici s-a înscris la Bacalaureat
  • 18 ani are David Popovici

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și