Închide meniul
Video

David Popovici a făcut valuri în prima zi de şcoală! Puștiul minune al natației mondiale a dansat cu ministrul Învățământului: „Sunt 4 bețe, la înot mă mișc eu repede”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 septembrie 2021, 22:32

David Popovici

Mediafax Foto / Pascal Pamfil via Hepta

David Popovici a făcut valuri în prima zi de şcoală

Puștiul minune al natației mondiale, David Popovici, a fost vedeta liceului George Coșbuc în prima zi de școală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am bucurat de atmosferă, s-a dansat. Eu nu prea am dansat, nu mă pricep, sunt 4 bețe când vine vorba de dans. La înot mă mișc eu repede. Momentul cu baloane a fost destul de frumos. A fost că într-un desen animat cu baloanele”, a spus Popovici.

David Popovici s-a întors și în bazin. „Azi am avut sală și mâine o să am o febră musculară nasoală rău de tot”, a explicat tânărul sportiv.

David Popovici, la două sutimi de medalie la Jocurile Olimpice 2020

În vârstă de doar 16 ani, David Popovici a fost aproape să obțină medalia de bronz la proba de 200 de metri liber, dar a terminat pe locul 4.

David Popovici a obținut un timp incredibil pentru un junior. I-au lipsit numai două sutimi pentru a câștiga medalia de bronz. A terminat în 1:44.68, spre deosebire de Scheffer, care a avut timpul de 1:44.66.

Reclamă

„Dacă nu îmi rodeam unghiile, ajungeam pe locul trei. Mi le-am ros, mi le rod de când sunt mic! Poate dacă lăsam o unghie, ajungeam locul 3. Dar nu mai contează, am venit aici setat să înot cât de bine pot eu, am și reușit, nu aș putea să fiu mai fericit”, a spus Popovici la finalul cursei de la Tokyo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și