Închide meniul
VIDEO

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat. Primele imagini

Publicat: 15 august 2024, 9:48

Reclamă
De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat. Primele imagini

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat. Primele imagini

Colaj Twitter

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat. Au apărut primele imagini cu momentele tensionate dintre tatăl lui Lamine Yamal şi agresori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu puţin timp înainte ca tatăl lui Lamine Yamal să fie înjunghiat, acesta a avut o altercaţie verbală cu mai mulţi bărbaţi. Unul dintre aceştia l-a îndepărtat pe Mounir Nasraoui, pentru ca lucrurile să nu degenereze. De asemenea, pe imaginile apărute în spaţiul public se poate vedea că la faţa locului a apărut şi un echipaj de poliţie care a încercat să îl calmeze pe tatăl lui Yamal.

De la ce a pornit scandalul în urma căruia tatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat

Conform presei din Spania, tatăl lui Lamine Yamal s-a enervat după ce a fost stropit cu apă de la balcon, în timp ce îşi plimba câinele. Lucrurile au degenerat, însă, în jurul orei 22:00. Tatăl lui Yamal a fost înjunghiat după ce s-a ajuns la bătaie cu bărbaţii respectivi. Tatăl lui Lamine Yamal locuiește în Mataro, cartierul Rocafonda. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a se stabili de la ce a pornit conflictul violent.

În decursul nopții, tatăl lui Lamine Yamal a fost transferat la un spital din Barcelona. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori, însă se află în afara oricărui pericol: „Starea este gravă, dar viața nu îi este pusă în pericol”, notează Mundo Deportivo.

Reclamă
Reclamă 4

Presa din Spania a anunțat și faptul că, după o serie de discuții cu martorii, polițiștii au arestat 3 persoane. Ancheta continuă pentru a se stabi cu exactitate ce s-a întâmplat.

Recomandări

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:53

Mauricio Pochettino a devenit selecţionerul SUA, una din gazdele World Cup 2026. Anunţul făcut de americani

12:39

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Cu cine mai negociază jucătorul dorit de FCSB

11:46

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

11:35

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

11:22

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva LIVE TEXT (20:00). Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League. Echipele probabile

11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și