Închide meniul
Foto

Denis Alibec, discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani: „Dă-mi să văd şi eu ceva!”. Totul a fost făcut public

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2022, 18:18

Denis Alibec, discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani: „Dă-mi să văd şi eu ceva!”. Totul a fost făcut public

Denis Alibec, discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani: "Dă-mi să văd şi eu ceva!"

Denis Alibec, discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani / Colaj Instagram/Cancan

Denis Alibec caută să îşi relanseze cariera la Farul, ajutat de Gică Hagi, dar a ajuns în mijlocul unui nou scandal. Atacantul de 31 de ani are din nou probleme după ce a avut o discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a încercat să „cucerească” o puştoaică şi a purtat mai multe discuţii cu ea pe contul de Instagram. Aceasta a decis, în cele din urmă, să îl blocheze pe fotbalist şi a făcut publice mesajele privite.

Denis Alibec, discuţie uluitoare cu o tânără de 18 ani

Potrivit cancan.ro, tânăra a fost deranjată în momentul în care Alibec i-a scris: „Dă-mi să văd şi eu ceva sexi!„. A oprit orice discuţie şi a avut o reacţie categorică pentru sursa citată. „Cu ce se ocupă Denis Alibec în timpul liber. Penibil să ceri așa ceva unei fete de 18 ani„, ar fi scris adolescenta.

În conversaţia apărută în mediul public, Alibec este întrebat când va juca, în deplasare, cu UTA. Denis surprinde: „Nici nu ştiu când!”. Răspunsul fetei este: „Nu ai prea curând„.

Reclamă

Denis Alibec a marcat primul gol de la revenirea la Farul

Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Liga 1. Farul este lider în clasament, cu 12 puncte şi un gol mai mult marcat decât Rapid, echipa de pe locul secund.

Matricardi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 24, după o fază la care Florea a şutat la poartă iar jucătorul argentinian a deviat balonul în plasă. Egalitatea a fost restabilită de Alibec, cu un şut de la distanţă, în minutul 46. Farul a marcat golul victoriei dintr-un penalti transformat de Larie, în minutul 80.

Sunt foarte obosit. Nu am mai jucat 90 de minute de șase luni. Mă bucur că am ajutat echipa să câștige și sperăm să facem un grup cât mai frumos și să umplem stadionul. Nu ne așteptam să fie așa agresivi cei de la FC Voluntari, să se închidă așa de bine. Nu am reușit să ne impunem jocul în prima repriză, dar în a doua parte, după ce am schimbat sistemul, s-a văzut.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. de ce a fost atât de motivat) În primul rând sunt acasă și e normal să dau totul aici. M-am apucat de fotbal aici. Era și familia mea în tribune. Domnul Hagi este singurul în care am încredere, de aceea am ales să vin aici. Am cea mai mare încredere în el, dar este doar primul gol, nu am realizat nimic„, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei.

Pentru Alibec a fost primul gol după ce s-a întors la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Nu mai marcase din luna februarie, când înscria în remiza Atromitos – Heraklion, scor 2-2.

Recomandări
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!
  • Ce i-a putut cere Denis Alibec unei tinere de 18 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și