Închide meniul

Farul Constanţa – FC Voluntari 2-1. Denis Alibec a marcat primul gol de la revenirea la Farul. Echipa lui Hagi este noul lider

Reclamă

Publicat: 22 august 2022, 19:40 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 17:54

Farul Constanţa – FC Voluntari 2-1. Denis Alibec a marcat primul gol de la revenirea la Farul. Echipa lui Hagi este noul lider

Denis Alibec a marcat primul gol pentru Farul

Denis Alibec a marcat un gol superb cu Voluntari | Hepta

Echipa Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Liga 1. Farul este lider în clasament, cu 12 puncte şi un gol mai mult marcat decât Rapid, echipa de pe locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matricardi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 24, după o fază la care Florea a şutat la poartă iar jucătorul argentinian a deviat balonul în plasă. Egalitatea a fost restabilită de Alibec, cu un şut de la distanţă, în minutul 46. Farul a marcat golul victoriei dintr-un penalti transformat de Larie, în minutul 80.

Gică Hagi a cerut concentrare la finalizare pentru a „rupe” seria de 3 remize consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, FC Voluntari vine după o remiză cu Sepsi şi o înfrângere cu Hermannstadt.

Farul Constanţa – FC Voluntari 2-1

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Farul a câştigat şi e noul lider al Ligii 1.

Min. 80: GOOOL Farul! A marcat şi Larie, din penalty.

Reclamă

Min. 46: GOOOL Farul! Denis Alibec a marcat primul gol pentru Farul. Atacantul adus de Hagi în această vară a înscris cu un şut superb din afara careului!

Min. 23: GOOOL FC Voluntari! Daniel Florea a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

FarulAioani – Artean, Larie(c), M. Popescu, Kiki – Nedelcu, T. Băluță – Alibec, Pitu, Torje – Morar

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Grameni, Casap, Borza, Grobry, Moldoveanu, Sali, L. Munteanu

Antrenor: Gh. Hagi

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș (c) – C. Costin, Meleke, Droppa, Aliji – D. Florea, Nemec, M. Lopes

Rezerve: Rîmniceanu, A. Vlad, C. Achim, Voican, L. Fulop, Răduț, Merloi, D. Andrei, H. Tavares

Antrenor: L. Ciobotariu

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec: „Atunci va fi sută la sută!” Ce a spus despre meciul cu FC Voluntari

Gică Hagi, anunţ despre Denis Alibec înaintea partidei pe care Farul Constanţa o va disputa cu FC Voluntari. Hagi cere răbdare cu Denis Alibec, dar şi cu ceilalţi jucători pe care i-a transferat în această vară.

Gică Hagi e de părere că Denis Alibec, ca şi ceilalţi jucători aduşi în această vară, au nevoie de meciuri pentru a reveni la forma optimă.

Reclamă

„Va fi foarte bine când o să aibă 5-7-10 meciuri complete. Atunci putem vor fi de sută la sută. La fel şi pentru ceilalţi jucători„, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi a vorbit şi despre partida cu FC Voluntari. Farul este neînvinsă în Liga 1, însă nu a mai câştigat de 3 meciuri.

„Meciul nu va fi uşor, dar sperăm să vină şi victoria. Ne dorim mult să prindem o zi bună şi sper să câştigăm. Un lot omogen, bine structurat, cu o idee de joc foarte bună.

Dacă vrei să câştigi, trebuie să marchezi goluri.Singura problemă legată de lot este Benzar. Nu este sută la sută. Noi am dominat toate meciurile, am dictat ritmul şi intensitatea jocului. Am zis că meritam să avem maximum de puncte. Trebuie să fii pragmatic, să marchezi, să fii letal„, a mai spus Hagi.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și