Închide meniul

Detalii despre starea reală a lui Michael Schumacher! Anunțul făcut într-un tribunal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2023, 9:20

Detalii despre starea reală a lui Michael Schumacher au fost făcute publice într-un tribunal din India. Curtea Supremă studiază problema ”dorinței de a trăi”, urmând a fi stabilit dacă un pacient ar putea ajunge să refuze tratamentul care îl ține în viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Schumacher și Stephen Hawking sunt cazurile studiate, susține indianexpress.com, citat de Sports Illustrated. Atunci când a vorbit despre situația septuplului campion mondial, un celebru avocat din India, Arvind Datar, a susținut că acesta este încă în comă. Pe de altă parte, a adus în discuție și un caz în care un pacient și-a revenit după 21 de ani de comă.

Detalii despre starea reală a lui Michael Schumacher

”Michael Schumacher este încă în comă, nu știm ce se va întâmpla, dacă un anumit tratament cu celule stem îl va însănătoși. Este încă în viață. O stare critică a unui om cu o situație financiară normală nu este una critică și pentru Michael Schumacher”, susține avocatul menționat mai sus.

Dezvăluirea făcută în India reprezintă una dintre puținele informații care au fost făcute publice despre Michael Schumacher. Familia acestuia a ținut departe de fani situația fostului sportiv, ajuns la 54 de ani. Foarte puțini prieteni au ajuns să îl mai vadă, unul dintre ei fiind Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari.

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui, Gina, în ziua în care a împlinit 54 de ani

Pe 3 ianuarie, în ziua în care Schumacher a ajuns la 54 de ani, Gina Schumacher i-a transmis tatălui ei să îşi continue recuperarea, la mai bine de nouă ani după accidentul teribil suferit la schi.

Reclamă

„La mulţi ani, tata! Amintiri din perioada curselor de karting. Continuă să lupţi!„, a transmis Gina pe contul ei de Instagram. A folosit un emoji care înfăţişează o inimă. Postarea a aduna peste 55.000 de aprecieri în primele 6 ore.

Şi fiul septuplului campion mondial a avut o reacţie emoţionantă. La fel ca Gina, Mick Schumacher a postat o imagine făcută alături de tatăl său, în urmă cu mai mulţi ani.

„La mulți ani celui mai bun tată din lume”, a scris Mick, cel care îi calcă pe urme lui Michael Schumacher şi concurează în Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Benetton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Recomandări
  • Michael Schumacher a împlinit 54 de ani
  • Schumacher e septuplu campion mondial de Formula 1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și