Închide meniul

Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2024, 12:42

Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion

Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher

Michael şi Corinna Schumacher - Profimedia Images

Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher a fost făcută de Johnny Herbert, fostul coleg de la Benetton al septuplului campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta susţine că familia germanului, soţia Corinna şi copiii Mick şi Gina, mai speră doar într-o minune a medicinei, care să-l poată readucă pe Michael la o stare mai bună a sănătăţii, după accidentul teribil de schi.

Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher

„Pentru că nu am auzit foarte multe veşti din partea familiei, cel mai probabil asta ne arată că este în aceeaşi situaţie în care se află de la accidentul nefericit.

Nu cred că s-au întâmplat prea multe în bine. Cred că familia aşteaptă ca medicina să propună ceva care să-l poată readuce pe Michael pe care îl ştim cu toţii”, a spus Herbert, citat de Daily Mail.

Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar

Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la 10 ani de la teribilul accident de schi, a fost dezvăluit de racingnews365.com, care a vorbit pe larg despre câştigurile septuplului campion mondial.

Reclamă

În 2005, Michael Schumacher ajungea la un miliard de dolari câştigaţi din sport. Între timp, după accidentul care i-a schimbat total viaţa, el a ajuns să aibă o avere de 780 de milioane de dolari.

Pe vremea când era pilot la Mercedes, Schumacher câştigă anual un salariu de 20 de milioane de dolari. În timpul carierei sale, el ar fi primit 10 milioane de dolari pe an de la sponsorul Shell, doar pentru a purta o şapcă branduită în public.

Printre domeniile pe care le deţine Michael Schumacher, se pot enumera cele de la lacul Geneva şi din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Schumacher a împlinit 55 de ani, pe 3 ianuarie. Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la 29 decembrie 2013 a împlinit 55 de ani săptămâna trecută.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și