Închide meniul

Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan. Motivul pentru care a fost părăsit de soţie bărbatul dat dispărut: „E o boală!”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 9:43 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 12:29

Reclamă
Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan. Motivul pentru care a fost părăsit de soţie bărbatul dat dispărut: „E o boală!

Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan

Lucian Burdujan, în tricoul Rapidului / Hepta

Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan. Fostul fotbalist al Rapidului a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, cineva a răspuns la numărul de telefon al lui Lucian Burdujan, dar IPJ Neamţ a anunţat că nu e fostul fotbalist care făcea senzaţie în tricoul Rapidului în urmă cu circa 15 ani.

Dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan

Fosta soţie a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre Lucian Burdujan. Acesta ar avea o problemă cu jocurile de noroc şi şi-ar fi pierdut întreaga avere dobândită din fotbal.

Viciul lui a fost jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-am refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat fosta soţie a lui Lucian Burdujan, pentru gsp.ro.

Costel Ilie, fost coleg de echipă cu Lucian Burdujan la Ceahlăul, a mărturisit şi el că fostul UEFAntastic se afla într-o situaţie gravă din punct de vedere financiar.

Reclamă

Lucian e în declin de câțiva ani. Avea probleme financiare. L-am mai ajutat. Am încercat să-l angajez șofer la o firmă de distribuție de marfă, dar a renunțat după o zi. A zis că nu-i place. Ultima oară l-am văzut acum câteva luni, era prin Piatra Neamț. 

Burdujan trebuie să înțeleagă că nu mai e fotbalistul Burdujan și trebuie să muncească la fel ca orice om normal. A avut mașini de lux, case, dar a pierdut tot.  

Mama lui l-a dat dispărut la Poliție, de teamă să nu fi pățit ceva. Tata lui a murit recent la Roma”, a declarat Costel Ilie pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

IPJ Neamţ a reacţionat după ce o persoană a răspuns la numărul de telefon al lui Burdujan: „Cel cu care ați vorbit e din Teleorman”

Lucian Burdujan nu mai are numărul de telefon la care a fost sunat. A răspuns o altă persoană, care a spus că se află la serviciu.

Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”, a transmis IPJ Neamţ.

Sunt la muncă, nu am semnal”, a spus persoana care a răspuns la fostul număr de telefon al lui Burdujan. Persoana respectivă a spus şi că nu mai urmăreşte meciurile Rapidului.

Tatăl lui Lucian Burdujan a murit în Italia, iar familia nu are bani să repatrieze trupul neînsufleţit

Tatăl lui Lucian Burdujan a decedat în Italia, iar familia nu a avut bani să repatrieze trupul neînsufleţit al bărbatului.

Ioan Burdujan a murit în Italia, la Roma, pe data de 9 octombrie 2023. Avea 76 de ani şi îşi câştiga existenţa cântând la orgă pe stradă.

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe internet pentru a-l repatria pe tatăl fostului fotbalist. Avea nevoie de 2.600 de euro, reuşind să strângă numai 1.175 de euro.

„Tatăl lui Lucian Burdujan… strângem fonduri să-l aducem acasă. Haideți vă rog să distribuim, poate o să vadă și el, că nu știe. Mulțumesc”, a fost mesajul prin care s-a făcut apel la strângerea de fonduri.

Reclamă

„Chiar mă miram că nu-l mai vedeam. Era un om deosebit de educat, îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult cum cântă și să stau de vorbă cu el câteva minute, în drum spre muncă. Îmi pare rău pentru el. Drum lin spre stele, nea Nelu!”, a scris o româncă pe un grup de Facebook din Italia, conform rotalianul.com.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și