Închide meniul

Drama familiei Burdujan e absolută! EUROfantasticul a fost dat dispărut, iar în urmă cu puţin timp s-a petrecut o tragedie!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 16:44

Reclamă
Drama familiei Burdujan e absolută! EUROfantasticul a fost dat dispărut, iar în urmă cu puţin timp s-a petrecut o tragedie!

Drama familiei Burdujan e absolută! EUROfantasticul a fost dat dispărut, iar în urmă cu puţin timp s-a petrecut o tragedie!

Lucian Burdujan / Hepta

Drama familiei Burdujan e absolută! Nu numai că Lucian Burdujan a fost dat dispărut, dar, recent, tatăl fotbalistului a decedat, iar familia nu a avut bani să repatrieze trupul neînsufleţit al bărbatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Burdujan a murit în Italia, la Roma, pe data de 9 octombrie 2023, informează fanatik.ro. Avea 76 de ani. El îşi câştiga existenţa cântând la orgă pe stradă.

Drama familiei Burdujan e absolută! EUROfantasticul a fost dat dispărut, iar în urmă cu puţin timp s-a petrecut o tragedie!

Familia lui Lucian Burdujan a apelat la o strângere de fonduri pe internet pentru a-l repatria pe tatăl fostului fotbalist. Avea nevoie de 2.600 de euro, reuşind să strângă numai 1.175 de euro.

„Tatăl lui Lucian Burdujan… strângem fonduri să-l aducem acasă. Haideți vă rog să distribuim, poate o să vadă și el, că nu știe. Mulțumesc”, a fost mesajul prin care s-a făcut apel la strângerea de fonduri.

„Chiar mă miram că nu-l mai vedeam. Era un om deosebit de educat, îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult cum cântă și să stau de vorbă cu el câteva minute, în drum spre muncă. Îmi pare rău pentru el. Drum lin spre stele, nea Nelu!”, a scris o româncă pe un grup de Facebook din Italia, conform rotalianul.com.

Reclamă

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familie. Anunţul oficial făcut de Poliţia Română

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de un an, iar familia sa a făcut apel la Poliţia Română. Sfertfinalist cu Rapid în Cupa UEFA în 2006, Burdujan are acum poza pe site-ul Poliţiei, la rubrica persoane dispărute.

Burdujan s-a retras din fotbal în 2017 şi a rămas în Piatra Neamţ, în oraşul natal. A luat însă decizia de a pleca de acasă în noiembrie 2022 şi, de atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el. După un an, familia a decis să apeleze la Poliţie.

„Burdujan Lucian, în vârstă de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuinţa sa, din mun. Piatra Neamţ, jud. Neamţ si nu s-a mai întors până în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Înălțime: 180 cm, Greutate: 80 KG, Corpolență: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui. Domiciliat în: Piatra Neamț, locul dispariției: Piatra Neamț”, se arată pe site-ul oficial al Poliţiei.

Burdujan a jucat în 2006 în returul dintre Rapid şi Steaua (0-0), care i-a calificat până la urmă pe roş-albaştri în semifinalele Cupei UEFA. El a fost trimis pe teren de Răzvan Lucescu în minutul 64, în locul lui Viorel Moldovan.

Burdujan a jucat în Gibraltar

După ce a jucat la Rapid, FC Vaslui şi Steaua, Burdujan a ajuns chiar în Gibraltar, în 2016, la Europa FC, după despărţirea de Hoverla Uzhhorod.

„Am transferat o adevărată stea, pe atacantul român de 31 de ani, Lucian Burdujan, care a avut o carieră strălucitoare la Rapid, unde a câştigat două Cupe ale României, şi a mai trecut pe la puternica echipă Steaua Bucureşti. De asemenea, a jucat în Cupa Intertoto, cu FC Vaslui”, a fost atunci caracterizarea făcută lui Burdujan pe site-ul Europa FC.

Atacantul a început cariera la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a mai trecut pe la Rapid, FC Vaslui, Steaua, în România, şi la Cernomoreţ Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla, în Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și