Închide meniul

Dezvăluire incredibilă despre averea lui Gigi Becali: „E mult mai bogat decât Ion Țiriac!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 12:54 / Actualizat: 25 decembrie 2022, 17:48

Dezvăluire incredibilă despre averea lui Gigi Becali: E mult mai bogat decât Ion Țiriac!”

Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Juan Bauza

Profimedia

Dezvăluiri halucinante despre averea lui Gigi Becali. Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, susține că Gigi Becali este de departe cel mai bogat român, cu mult peste Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși latifundiarul din Pipera nu se află în Top 20 Forbes România, Dumitru Dragomir are informații conform cărora averea lui Gigi e cu mult mai mare.

Dezvăluiri halucinante despre averea lui Gigi Becali: „E mult mai bogat decât Ion Țiriac!”

„Corleone” sugerează că patronul roș-albaștrilor nu e interesat de cifrele oficiale și că adevărul este altul.

„Ascultaţi-mă bine că vă zic, eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu: Gigi Becali este cel mai bogat om din România la ora actuală, e mult mai bogat decât Ion Ţiriac. Îl doare pe el în pălărie că nu mai este în clasamente. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai, mii de hectare de pădure, aşa că eu ştiu ce vorbesc”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro

Mai mult decât atât, în urmă cu un an, Dragomir preciza și suma la care se ridică, în opinia sa, averea lui Gigi Becali.

Reclamă

După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun…Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde…În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, declara Dumitru Dragomir în 2021.

Gigi Becali s-a transformat în “Grinch” în Ajunul Crăciunului

Într-un interviu difuzat de Antena 3 CNN în Ajunul Crăciunului, Gigi Becali a vorbit despre dorințele pe care oamenii și le pun de Crăciun, în speranța că Dumnezeu le va îndeplini.

Reclamă 4 / 0/3

„Toate sunt numai minciuni și fapte băbești (n.r. – referitor la deschiderea cerurilor). Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic!

Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești.

Iar asta, cu dorința… Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot?

Și de ce să ceri tu ceva? Că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a spus Gigi Becali, în Ajunul Crăciunului, potrivit antena3.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și