Închide meniul
Video

Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu, după ce a fugit din ţară! „Am venit până la graniţa cu România. Am stat două ore şi m-am uitat cum intră şi ies maşini”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2023, 12:39

Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu, după ce a fugit din ţară

Mihai Leu, în timpul unui eveniment / Hepta

Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu ne arată cât de greu i-a fost marelui campion român, în perioada în care a ales să fugă din ţară, pentru a face performanţă în box. În 1988, campionul mondial a venit până la graniţa cu România, doar pentru a-i vedea pe conaţionalii de care îi era dor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu doi ani înainte de Revoluţie, Leu a plecat la Atena, iar de acolo a plecat cu un TIR în Franţa, fiind ascuns într-o ladă. După puţin timp, a ajuns în Germania, în portbagajul unei maşini.

Dezvăluiri impresionante făcute de Mihai Leu, după ce a fugit din ţară

„Am avut o zi, m-am trezit într-o dimineaţă şi am venit până la graniţa cu România. Am stat două ore şi m-am uitat cum intră şi ies maşini din România. Mi-era un dor incredibil de casă. Se întâmpla în 1988. Înţeleg mulţi români care au plecat. Sunt ţări frumoase, dar nicăieri nu e ca acasă.

Sunt însurat cu Ana, care este italiancă. Am văzut de la bun început cât de mândră este că e italiancă. N-ai voie să zici ceva urât de Italia. A fost un exemplu că trebuie să mă mândresc că sunt român. Nu e perfect totul la noi, dar nu e nici în alte părţi.

De ce să nu ne dorim să fim şi noi mai buni? La început, toţi banii se duceau pe telefoane. Era greu de prins legătura. Nu aveam telefon acasă. Stăteam cu orele în cabina telefonică”, a povestit Mihai Leu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici

Tot la AS.ro, Mihai Leu a făcut un anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America. Fostul mare boxer și pilot din țara noastră a vorbit despre posibilitatea ca Popovici să accepte să reprezinte Statele Unite în viitor.

Mihai Leu este conștient de ofertele de milioane de dolari pregătite de americani pentru a-l “fura” pe David Popovici. Fostul mare sportiv privește dincolo de bani și consideră că varianta rămânerii în România este cea mai bună pentru dublul campion mondial.

“Este un sportiv extraordinar și eu cred că are șanse foarte foarte mari să devină un simbol al României. E foarte greu să spun eu ce aș face în locul lui fiindcă nu sunt în locul lui. El știe cel mai bine situația lui. Dar n-aș mai repeta niciodată experiența prin care am trecut plecând din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva și mi-a spus ce oferte a primit David Popovici din America. Părerea mea e că va rămâne în România. (N.r. – Ce oferte?) Am înțeles că sunt niște oferte foarte tentante, cu multe milioane. Dar eu cred că va rămâne în România. Categoric, la valoarea pe care o are, sunt convins să primește foarte multe oferte.

Chiar dacă nu va fi plătit la fel de bine ca un înotător american… totuși, majoritatea sumelor care vin în sportul de performanță vin din străinătate, de la companii din străinătate. Eu cred că va putea avea o viață extraordinar de frumoasă rămânând în România”, a spus Mihai Leu, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și