Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America: ”Sunt multe milioane! Eu asta cred că va face”

Cosmin Cioboată Publicat: 2 martie 2023, 12:02

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America: ”Sunt multe milioane! Eu asta cred că va face”

David Popovici a ajuns în Japonia

David Popovici, cu medalia de aur la gât / Profimedia

  • Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America
  • ”Sunt multe milioane! Eu asta cred că va face”

Mihai Leu a făcut un anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America. Fostul mare boxer și pilot din țara noastră a vorbit despre posibilitatea ca Popovici să accepte să reprezinte Statele Unite în viitor. David a intrat pe radarul americanilor, după performanțele extraordinare de la Campionatele Mondiale și Europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublul campion mondial la 100 și 200 metri liber este ademenit de americani cu oferte răsunătoare, cu care România nu se poate lupta.

Mihai Leu, anunț ferm după ofertele primite de David Popovici din America: ”Sunt multe milioane!”

Totul depinde acum de dorința sportivului de 18 ani. În acest context, Mihai Leu a intervenit și a dezvăluit ce ar face în locul  puștiului-minune din natația mondială.

Reclamă

Invitat la emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel, Leu a declarat că, dacă ar fi în locul lui Popovici, ar rămâne în România.

Mihai Leu a explicat că a avut o experiență neplăcută în străinătate, iar din acest motiv nu s-ar mai grăbi să plece din țară.

Reclamă

Fostul boxer și pilot de curse este convins că David Popovici va avea parte de mult succes și apreciere în România, chiar dacă veniturile din natație nu vor ajunge la nivelul celor din Statele Unite.

Mihai Leu, sfat pentru David Popovici: „În România poate avea o viață extraordinar de frumoasă”

Mihai Leu este conștient de ofertele de milioane de dolari pregătite de americani pentru a-l “fura” pe David Popovici. Fostul mare sportiv privește dincolo de bani și consideră că varianta rămânerii în România este cea mai bună pentru dublul campion mondial.

“Este un sportiv extraordinar și eu cred că are șanse foarte foarte mari să devină un simbol al României. E foarte greu să spun eu ce aș face în locul lui fiindcă nu sunt în locul lui. El știe cel mai bine situația lui. Dar n-aș mai repeta niciodată experiența prin care am trecut plecând din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar vorbeam zilele trecute cu cineva și mi-a spus ce oferte a primit David Popovici din America. Părerea mea e că va rămâne în România. (N.r. – Ce oferte?) Am înțeles că sunt niște oferte foarte tentante, cu multe milioane. Dar eu cred că va rămâne în România. Categoric, la valoarea pe care o are, sunt convins să primește foarte multe oferte.

Chiar dacă nu va fi plătit la fel de bine ca un înotător american… totuși, majoritatea sumelor care vin în sportul de performanță vin din străinătate, de la companii din străinătate. Eu cred că va putea avea o viață extraordinar de frumoasă rămânând în România”, a spus Mihai Leu, la AS.ro LIVE.

Ministrul Eduard Novak, anunț despre viitorul lui David Popovici

Recent, și Eduard Novak a vorbit despre viitorul lui David Popovici. Acesta ar putea să plece la o Universitate din SUA, după Jocurile Olimpice de la Paris. Ministrul Sportului îl sfătuieşte să concureze în continuare pentru România.

Camelia Potec a spus, într-un interviu la AS.ro LIVE, că David Popovici ia în calcul să plece din România după Jocurile Olimpice de la Paris. Şeful Sportului din România e de părere că Popovici nu trebuie să schimbe ţara.

„Sincer, n-am aceste informații, dar așa gândindu-mă pe acest subiect, eu consider că niciodată nu e bine să schimbi rețeta succesului. Dacă se simte bine la Lia Manoliu, cu această echipă – și sper ca până în 2024 să continue performanțele și să obțină medalii – cred că ar fi bine să nu schimbe foarte mult.

Desigur, poate să meargă să studieze în SUA, dar să schimbi țara e deja cu totul o altă chestiune. Eu cred că nu va schimba țara niciodată. La nivel de regulamente, se poate, oricine poate să schimbe țara, dar nu văd sensul. În România, David e sprijinit de noi, de Guvern, Federație și sper să fie și sponsor și ambasador al câtorva branduri. Eu cred că o să aibă un viitor strălucit aici.

Desigur, în lumea sportului sunt destui de mulți care ofertează și atrag alți sportivi. La urma urmei, fiecare sportiv trebuie să decidă asupra viitorului său, ce este bine pentru el. Noi, în poziția asta, nu avem asemenea puteri să vorbim milioane de euro, dar sper că reușim să oferim tot sprijinul acestui sportiv”, a spus Eduard Novak în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie