Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri incendiare despre „sperietoarea” lui Gigi Becali: „Te strangulează!”. Ce face omul cu care milionarul îşi intimida rivalii

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 14:22 / Actualizat: 22 decembrie 2021, 16:42

Dezvăluiri incendiare despre „sperietoarea lui Gigi Becali: „Te strangulează!. Ce face omul cu care milionarul îşi intimida rivalii

Lovitură teribilă pentru Gigi Becali

Hepta

  • Dezvăluiri incendiare despre „sperietoarea” lui Gigi Becali
  • Ce face bărbatul cu care milionarul îşi intimida rivalii

Camil Moldoveanu, specialist în Jiu-Jitsu Brazilian, s-a antrenat cu Ștefan Dediu la începutul carierei. Acesta a povestit, în studioul AS.ro LIVE, că bodyguardul lui Gigi Becali își strangulează „victimile” prin forța sa brută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri incendiare despre bodyguardul lui Gigi Becali

„Fane (n.r. – Ștefan Dediu, bodyguardul lui Gigi Becali) are o tehnică în care îți dă o ghilotină, asta înseamnă că te strangulează.

Fane, având foarte multă forță, face treaba asta în combinație cu cervical. Fane, când se antrenează, ia o minge medicinală foarte grea și numără până la 100. Când te strânge de cap, zici că te decapitează cu totul”, a spus Camil Moldoveanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ștefan Dediu a fost implicat în scandalul în care Gigi Becali a fost acuzat de sechestrare de persoane în 2009. Atunci, când i s-a furat mașina patronului lui FCSB, Dediu și Zmărăndescu au primit ordin de la Gigi Becali să-i găsească cu orice preț pe hoți.

Bodyguarzii lui Gigi, împreună cu patronul lor, erau acuzați că au acționat împreună și, folosind violența, au imobilizat trei persoane, pe care le-au transportat, împotriva voinței lor, într-un local din orașul Voluntari sechestrându-le aproximativ două ore și supunându-le la suferințe fizice și psihice.

Reclamă

Fane Dediu, prieten cu Mihai Stoica

Bodyguardul lui Gigi Becali este şi un apropiat al lui Mihai Stoica. În urmă cu doi ani de zile, când îşi încheiase prematur conturile cu FCSB, Stoica a fost invitat să ia lectii de Brazilian Jiu Jitsu cu Fane Dediu, o artă marţială de autoaparare şi un sport de contact, care foloseşte tehnici articulare şi strangulari pentru a invinge agresorul. Este de asemenea folosita de sportivii din luptele de MMA.

„Fane Dediu venea cu noi in deplasari si, la un moment dat, jucatorii au vazut un antrenament al lui. A doua zi nimeni nu s-a mai plans la antrenament, chiar daca a fost greu”, spunea Stoica, citat de sport.ro.

Luptătorul, care se prezintă pe reţelele de socializare ca „Fane Dacul de Nord”, mai asigura, episodic, securitatea lui Gigi Becali, dar are si alte aranjamente personale. Este bodyguard al mai multor vedete, printre care si Cosmin Olaroiu, cand vine in Romania.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!