Închide meniul

Dezvăluiri teribile după dispariția lui Christian Atsu: „Avea bilet de plecare în seara dinaintea cutremurului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 8:44

Dezvăluiri teribile după dispariția lui Christian Atsu: „Avea bilet de plecare în seara dinaintea cutremurului!

Dezvăluiri teribile după dispariția Christian Atsu

Cutremur Turcia / Profimedia

Managerul lui Hatayspor, Fatih Ilek, a făcut dezvăluiri teribile după dispariția fotbalistului Christian Atsu. Jucătorul ghanez putea să evite cutremurul devastator care a îndoliat Turcia. Acesta este în continuare de negăsit și s-ar afla încă blocat sub ruinele blocului în care locuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Ilek a declarat la un post de radio turc că Christian Atsu, care a rămas sub dărâmături după cutremurele devastatoare de la începutul săptămânii trecute, avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Dezvăluiri teribile după dispariția Christian Atsu

„Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie”, a povestit Ilek, citat de news.ro.

Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0. Atsu a marcat în minutul 90+7.

Bilanţul oficial al victimelor din Turcia se ridică în prezent la 38.044 de morţi, ceea ce face din cutremurul de săptămâna trecută cel mai grav dezastru din istoria modernă a Turciei. Însă este de aşteptat ca acest număr să crească vertiginos, având în vedere că în jur de 264.000 de apartamente au fost distruse în urma cutremurului, iar multe persoane sunt încă de negăsit.

Reclamă

Cinci persoane salvate de sub ruinele locuinței lui Christian Atsu

Presa din Turcia a anunțat că luni au fost găsite în viață și salvate cinci persoane de sub dărâmăturile blocului în care locuia Christian Atsu.

La mai bine de o săptămână după teribilul cutremur din Turcia şi Siria, jucătorul ghanez Christian Atsu este în continuare de negăsit.

Internaţionalul ghanez, care a jucat pentru Chelsea şi Newcastle, este una dintre multele persoane dispărute sub dărâmături.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul său a spus că „locaţia exactă a camerei” şi „două perechi de încălţări” au fost identificate.

Apel disperat pentru salvarea lui Christian Atsu

Au trecut nouă zile de când a avut loc cutremurul şi încă nu l-am localizat pe Christian. Ceea ce este aici este de neimaginat şi inimile noastre sunt frânte”, a explicat Nana Sechere, agentul jucătorului, prezent, marţi, la ruinele blocului lui Atsu, împreună cu familia fotbalistului.

Luni am primit confirmarea că imagistica termică arăta semne de viaţă. Cu toate acestea, mi se spune că singura confirmare adevărată a vieţii este prin vedere, miros şi sunet. Şi, din păcate, nu am reuşit să-l localizăm pe Christian”, a adăugat agentul lui Atsu.

În plus, agentul spune că „are nevoie urgentă de mai multe resurse”, inclusiv de un traducător, pe teren.

„Lucrurile se mişcă incredibil de încet. Este regretabil că clubul (Hatayspor) nu este pe teren cu noi […]. Poziţia lor, influenţa şi cunoaşterea terenului ar fi extrem de utile. Îl implorăm pe preşedintele clubului şi primarul Hatay, Lütfü Sava, să ofere resurse suplimentare pentru a accelera eforturile de salvare”, a mai spus Nana Sechere, conform lequipe.fr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și