Închide meniul
Foto

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca seară de seară, împreună cu superba sa soţie: „Chiar eu mi le prepar!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 12:26 / Actualizat: 14 iunie 2023, 9:58

Reclamă
Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca seară de seară, împreună cu superba sa soţie: „Chiar eu mi le prepar!”

Dieta minune a lui Daniel Pancu

Colaj Instagram

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca fostul internaţional seară de seară, împreună cu superba sa soţie. Chiar Daniel Pancu a dezvăluit ce mănâncă într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu are 45 de ani, dar şi un fizic de invidiat. Fostul internaţional român a dezvăluit că în spatele formei sale de invidiat stă o dietă bine pusă la punct.

Pancu, care s-a recăsătorit cu frumoasa Andra, cu care mai avusese o relaţie în tinereţe, are o dietă strictă care îi permite să aibă o formă fizică de invidiat. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU ANDRA, SOŢIA LUI DANIEL PANCU)

Dimineața – lapte de soia cu cereale și semințe, semințele de in în special… de 2-3 ori pe săptămână ouă, dar ele să fie fierte. La prânz mănânc paste și salată, dar pastele fără sosuri, dor cu puțin usturoi și roșii cherry. Chiar eu mi le prepar. Iar seara mănânc carne slabă: pește, pui sau curcan”, a spus Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Cât de frumoasă este Andra, femeia pe care Daniel Pancu nu a putut să o uite niciodată

Fostul internaţional român a decis să divorţeze de Mihaela, prima sa soţie, şi să îşi întemeieze cu femeia pe care a iubit-o şi în tinereţe.

Reclamă

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Andra Teodorescu şi Daniel Pancu au decis să îşi mai dea o o şansă. Cei doi au luat decizia perfectă şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

Nu, nu mai e un secret! De fapt, toată lumea știe că noi am fost împreună și acum 20 de ani, pentru o perioadă destul de lungă! Acum 20 de ani, eu eram model și Daniel mă urmărea la toate prezentările. Nu e ca și cum nu e familiarizat cu lumea modei. Chiar era adineauri un model pe scenă și a zis: uite, asta are așa atitudine cum aveai tu”, spunea Andra despre povestea de iubire cu Daniel Pancu, în click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu s-a căsătorit în 2021 cu Andra

Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit pentru a doua oară. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu. Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al giuleștenilor, a fost nașul celui care a înscris 9 goluri în 27 de selecții la echipa națională.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant. Aceștia se pregătesc pentru un alt moment special. Peste câteva luni, fostul fotomodel va da naștere unui băiețel.

„Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și