Închide meniul

Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort sub dărâmăturile provocate de cutremurul dezastruos din Turcia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 15:37 / Actualizat: 21 februarie 2023, 17:29

Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort sub dărâmăturile provocate de cutremurul dezastruos din Turcia

Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort

Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort / Profimedia Images

Clubul turc Hatayspor a anunţat, marţi, că directorul sportiv Taner Savut a fost găsit mort sub dărâmături. Taner Savut a fost prins în ruine alături de ghanezul Christian Atsu, găsit mort săptămâna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem profund întristaţi de pierderea directorului nostru sportiv Taner Savut. Fie ca Allah Atotputernic să-l aibă în pază. Transmitem condoleanţe familiei ale. Nu te vom uita Taner. Odihneşte-te în pace. Vei fi mereu în inima noastră”, a scris clubul turc.

Directorul sportiv al lui Hatayspor, găsit mort sub dărâmăturile provocate de cutremurul dezastruos din Turcia

Potrivit presei turce, Savut a fost identificat după efectuarea unui test ADN, iniţial fiind confundat cu un al bărbat decedat.

Gruparea Hatayspor a pierdut şapte membri în urma cutremurului, pe lângă Atsu şi Savut pierzându-şi viaţa şi doi jucători de la U-14 şi U-15.

Reclamă

Corpul lui Chrstian Atsu a fost găsit

„Cu cea mai grea inimă trebuie să anunțăm că, din păcate, trupul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață. Cele mai profunde condoleanțe se adresează familiei și celor dragi.

Aș dori să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor pentru rugăciuni și sprijin. Solicit ca, în timp ce facem aranjamentele necesare, ca toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, a transmis Nana Sechere, pe Twitter.

Cine a fost Christian Atsu

Internaţionalul ghanez Atsu s-a alăturat echipei Chelsea în 2013, iar din 2017 a evoluat la Newcastle.

Reclamă 4 / 0/3

A rămas la club până în 2021, înainte de a se muta în Orientul Mijlociu, de unde s-a întors apoi în Europa anul trecut, pentru a semna cu Hatayspor.

Atsu a marcat primul său gol pentru club pe 5 februarie, cu o zi înainte de cutremur, în victoria cu 1-0 în faţa celor de la Kasimpasa, în minutul 90+7.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și