Închide meniul

Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin, după decesul Amiralului: „A fost Ivan Inimă de Aur”

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 15:29

Reclamă
Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin, după decesul Amiralului: „A fost Ivan Inimă de Aur

Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin

Antena Sport

„Azi și de-a lungul vieții lui s-a scris infinit de mult. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, ci a fost iubit de toți oamenii de pe Pământ. Pentru mine, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur. Îl necăjeam când îi spuneam că este prea bun, mai ales la restaurant, când voia să mănânce și să ducă furculița spre gură, iar cineva îl bătea pe umăr pentru o poză sau autograf. El lăsa furculița plină înapoi de fiecare dată și făcea o poză. Acesta era tatăl meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist sau să dezamăgească pe cineva. A iubit oameni, a iubit sportul, iar pe mine și pe mama ne-a adorat. Viața lui a fost frumoasă, chiar dacă nu întotdeauna a fost ușoară. A iubit viața, iar viața l-a iubit. Din păcate, în acest an, ursitoarea cea rea și-a adus aminte de el și acum l-a luat de lângă noi”, a fost discursul fiicei lui Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani

CS Dinamo şi-a luat adio, marţi, de la marele sportiv Ivan Patzaichi, al cărui sicriu cu trupul neînsufleţit a fost depus la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare: „Ivan ne-a vizitat ultima dată.Cândva, ne vom revedea cu el şi îi vom spune cât de mult l-am iubit. ADIO, AMIRALE”, scrie CS Dinamo pe Facebook.

„Ivan ne-a vizitat ultima dată. Înainte, când venea la Dinamo, ne umplea inimile cu bunătatea şi vorba sa lină. Acum ni le-a umplut de lacrimi.
Ştiam că nimic nu este etern, poate doar faima, însă Ivan a plecat mult prea devreme dintre noi. Mai avea atât de multe lecţii să ne predea în amfiteatrul generozităţii sale fără seamăn.Ivan va mai rămâne un strop de timp în jurul nostru, cale de 40 de zile. După care ne va veghea pe toţi de sus. Cândva, ne vom revedea cu el şi îi vom spune cât de mult l-am iubit. Pentru că, poate copleşiţi de aura sa, n-am ştiut cum să-i arătăm toată dragostea noastră atât timp cât l-am avut lângă noi! ADIO, AMIRALE””, este mesajul transmis de CS Dinamo.

Simona Halep, mesaj sfâşietor după decesul lui Ivan Patzaichin

Simona Halep a postat şi ea mai multe mesaje pe reţelele de socializare, după decesul Amiralului. „O legendă a sportului românesc! Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a scris Halep pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a avut un mesaj emoţinant şi pe facebook după decesul lui Ivan Patzaichin. „Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a postat Halep pe Facebook.

Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”. Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Reclamă
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 21 iun.

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și