Închide meniul

Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin, după decesul Amiralului: „A fost Ivan Inimă de Aur”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 15:29

Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin, după decesul Amiralului: „A fost Ivan Inimă de Aur

Discurs sfâşietor al fiicei lui Ivan Patzaichin

Antena Sport

„Azi și de-a lungul vieții lui s-a scris infinit de mult. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, ci a fost iubit de toți oamenii de pe Pământ. Pentru mine, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur. Îl necăjeam când îi spuneam că este prea bun, mai ales la restaurant, când voia să mănânce și să ducă furculița spre gură, iar cineva îl bătea pe umăr pentru o poză sau autograf. El lăsa furculița plină înapoi de fiecare dată și făcea o poză. Acesta era tatăl meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist sau să dezamăgească pe cineva. A iubit oameni, a iubit sportul, iar pe mine și pe mama ne-a adorat. Viața lui a fost frumoasă, chiar dacă nu întotdeauna a fost ușoară. A iubit viața, iar viața l-a iubit. Din păcate, în acest an, ursitoarea cea rea și-a adus aminte de el și acum l-a luat de lângă noi”, a fost discursul fiicei lui Ivan Patzaichin.

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani

CS Dinamo şi-a luat adio, marţi, de la marele sportiv Ivan Patzaichi, al cărui sicriu cu trupul neînsufleţit a fost depus la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare: „Ivan ne-a vizitat ultima dată.Cândva, ne vom revedea cu el şi îi vom spune cât de mult l-am iubit. ADIO, AMIRALE”, scrie CS Dinamo pe Facebook.

„Ivan ne-a vizitat ultima dată. Înainte, când venea la Dinamo, ne umplea inimile cu bunătatea şi vorba sa lină. Acum ni le-a umplut de lacrimi.
Ştiam că nimic nu este etern, poate doar faima, însă Ivan a plecat mult prea devreme dintre noi. Mai avea atât de multe lecţii să ne predea în amfiteatrul generozităţii sale fără seamăn.Ivan va mai rămâne un strop de timp în jurul nostru, cale de 40 de zile. După care ne va veghea pe toţi de sus. Cândva, ne vom revedea cu el şi îi vom spune cât de mult l-am iubit. Pentru că, poate copleşiţi de aura sa, n-am ştiut cum să-i arătăm toată dragostea noastră atât timp cât l-am avut lângă noi! ADIO, AMIRALE””, este mesajul transmis de CS Dinamo.

Simona Halep, mesaj sfâşietor după decesul lui Ivan Patzaichin

Simona Halep a postat şi ea mai multe mesaje pe reţelele de socializare, după decesul Amiralului. „O legendă a sportului românesc! Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a scris Halep pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a avut un mesaj emoţinant şi pe facebook după decesul lui Ivan Patzaichin. „Un idol pentru toate generatiile, nu numai pentru rezultatele sale sportive, ci și pentru felul său de a trăi și de a împărtăși bunătate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a postat Halep pe Facebook.

Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”. Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

Ivan Patzaichin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și