Închide meniul
Foto

„Divină!” Imagini de senzaţie cu noua soţie a lui Alexandru Măţan! Elena a avut nunta la care visa

Publicat: 4 ianuarie 2024, 21:59

Reclamă
„Divină!” Imagini de senzaţie cu noua soţie a lui Alexandru Măţan! Elena a avut nunta la care visa

Imagini de senzaţie cu noua soţie a lui Alexandru Măţan

Alexandru Măţan şi Elena Măţan / Colaj Instagram

Au apărut imagini de senzaţie cu noua soţie a lui Alexandru Măţan. Acestea au fost postate chiar de Elena Măţan, cea care a avut nunta la care visa şi a petrecut pe cinste într-un club select din Capitală. Alexandru Mitriţă i-a fost naş fostului mijlocaş al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 24 de ani, Alex Măţan a avut un 2023 de neuitat. A cucerit titlul în MLS cu Columbus Crew şi s-a căsătorit cu marea iubire a vieţii lui. Cei doi au avut marele eveniment în urmă cu exact o săptămână, iar Elena a „strălucit”.

Imagini de senzaţie cu noua soţie a lui Alexandru Măţan

Soţia jucătorului cotat la 3.5 milioane de euro tocmai a postat noi fotografii de la nuntă. Le-a împărţit în două şi le-a denumit: „Partea 1 – ne pregătim” şi „Momentul de prinţesă”. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Alesia Mitriţă, soţia lui Alex Mitriţă, i-a comentat imediat. „Divină”, i-a scris aceasta, folosind şi mai multe emoji care înfăţişează inimi. Elena a primit alte zeci de mesaje de felicitare.

Alexandru şi Elena şi-au unit destinele, după o relaţie de mai bine de trei ani. Frumoasa soţie a jucătorului s-a mutat alături de partenerul ei în America, după ce acesta a semnat cu Columbus Crew.

Reclamă

Elena Măţan, fostă Livadariu, a strălucit la marele eveniment. Rochia de mireasă pe care a purtat-o a fost cumpărată din America, după cum chiar ea a dezvăluit. Ţinuta i-a pus în evidenţă talia de invidiat. Soţia lui Alexandru Măţan este extrem de pasionată de modă şi are propria linie vestimentară.

Alexandru Măţan nu s-a lăsat nici el mai prejos. Acesta a fost extrem de elegant la nunta sa, fiind îmbrăcat într-un costum negru, accesorizat cu un papion de aceeaşi culoare.

De altfel, Alexandru Măţan şi Elena au ales două perechi de naşi pentru nunta lor. Pe lângă Alexandru Mitriţă şi soţia acestuia, şi sora soţiei lui Măţan a fost aleasă ca fiind naşă, alături de partenerul ei.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Măţan, dezvăluiri incredibile după ce a câştigat titlul în MLS

Măţan a avut un sezon de coşmar în Giuleşti. A fost de două ori titular la Rapid şi s-a confruntat cu mai multe accidentări. S-a întors la Columbus şi a avut evoluţii remarcabile. În 40 de meciuri jucate în toate competiţiile a înscris 3 goluri şi a oferit 11 pase decisive.

Jucătorul român a precizat că şi-a revenit cu greu după perioada de coşmar. A trecut printr-o depresie şi chiar se gândea să se retragă.

Este un sentiment unic să fii campion în orice campionat al lumii. Sunt foarte fericit. Chiar am vorbit cu Chiellini după meci, cred că a fost ultimul lui meci din păcate, a fost un jucător foarte mare.

Atât de mult mi-am dorit să ajut Rapidul, dar nu am putut să mă ajut pe mine. A trebuit să stau cel puțin două luni în afara gazonului, m-a lovit depresia, am avut foarte mari probleme.

Tot ce mi se întâmplă acum este nesperat. Nu am sperat niciodată. M-am dus la Rapid să joc, m-am accidentat, nimic nu se lega.

M-am gândit să-mi închei cariera de fotbalist, m-am gândit că poate m-am mințit singur în tot acest timp și fotbalul nu este pentru mine”, a declarat Alexandru Mățan la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și